Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κάτια Δανδουλάκη απαντά στις φήμες που την ήθελαν να δίνει το παρών στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη που συνεχίζεται τη Δευτέρα (28/3). Η ηθοποιός και θιασάρχης, η οποία υπήρξε μάρτυρας ενός περιστατικού κακοποιητικής συμπεριφοράς από τον Πέτρο Φιλιππίδη, διέψευσε τις φήμες και δήλωσε πως δεν σκοπεύει να παραβρεθεί στο δικαστήριο.

Όπως ανέφερε στην εκπομπή «Πρωινό», παρά το γεγονός ότι δεν θα βρεθεί στην αίθουσα του δικαστηρίου, παραμένει στο πλευρό των θυμάτων και αν χρειαστεί, θα καταθέσει ξανά.

Διαβάστε ακόμη: Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας «σκοτώθηκαν» στον «αέρα» της εκπομπής για τα κιλά του Πέτρου Φιλιππίδη

«Σέβομαι τη σοβαρότητα της δίκης και είμαι στο πλευρό των θυμάτων 100%. Τον λόγο αυτή τη στιγμή έχει η Δικαιοσύνη, την οποία και εμπιστεύομαι. Δηλώνω ότι είμαι στη διάθεση της Δικαιοσύνης και αν μου ζητηθεί, θα παραστώ για να καταθέσω όσα γνωρίζω», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε πως στόχος της είναι η ουσία της υπόθεσης και όχι η αναπαραγωγή της εικόνας ή του ονόματός της στα διάφορα μέσα, προκειμένου να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη. Αυτός ήταν και ο λόγος, που αποφάσισε να μην παραστεί τελικά, στη δίκη.

«Ο μοναδικός σκοπός μου είναι να ακουστεί η αλήθεια, με την οποία πορεύομαι όλα αυτά τα χρόνια», δήλωσε η ηθοποιός.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA