Μενού
  • Α-
  • Α+

Για το χώρο της υποκριτικής και τον ανταγωνισμό που υπάρχει, τη σειρά «Κάτι τρέχει με τους Δίπλα», το λόγο που δε δίνει συχνά συνεντεύξεις, αλλά και για το τι την εκνευρίζει περισσότερο από όλα μίλησε η Δήμητρα Ματσούκα στην εκπομπή «Κυψέλη» της ΕΡΤ2. «Έχω μια πολύ ισχυρή δεύτερη σκέψη για τα πράγματα. Παρατηρώ τη φαιδρότητα, τη γελοιότητα που υπάρχει σε επαγγέλματα όπως τα δικά μας και παρασύρεσαι γιατί ο ναρκισσισμός είναι στην ανθρώπινη φύση πόσο μάλλον σε δουλειές, όπως αυτές που κάνουμε εμείς. Προσπαθώ όσο μπορώ να διαχωρίζω τη θέση μου», είπε αρχικά η Δήμητρα Ματσούκα.

Εξήγησε πως «το να είσαι φειδωλός στις τηλεοπτικές εμφανίσεις έχει μια σημασία», ενώ δεν έκρυψε πως όσον αφορά τη δουλειά της «Έχω απωθημένα δημιουργικών συναντήσεων».

Διαβάστε ακόμη: Μαρία Κορινθίου: «Είχα πάρει βάρος, μόλις είδα το νούμερο είπα "τώρα το ράβεις" - Όλα ξεκινούν από το μυαλό»

Το «Κάτι τρέχει με τους δίπλα» ήταν μία από τις πλέον επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές και η Δήμητρα Ματσούκα εξήγησε ποιο σχόλιο την ενοχλεί και πώς προσπάθησε να ενσαρκώσει το ρόλο της Γωγώς στο σίριαλ. «Αυτή η σειρά είναι γυρισμένη το 2000 για αυτό νευριάζω όταν με χαρακτηρίζουν 90's. Δεν είμαι 90's, είμαι 00's. Προσπαθούσα να είμαι μια ηρωίδα που δεν θα γίνει αντιπαθής. Ήταν πολύ εύκολο να γίνει. Ήταν ένα κορίτσι που ήταν πολύ εξωστρεφές. Προσπάθησα να το κάνω με έναν τρόπο για να γίνει συμπαθής. Ήταν ένα στοίχημα», είπε. 

Όσον αφορά τη ζήλια και τον ανταγωνισμό, «Λίγα πράγματα αντιλαμβάνομαι. Εκ των υστέρων κάποιες φορές έχω ακούσει κάτι και μου έχει κάνει εντύπωση, γιατί πρέπει να ομολογήσω ότι όλες οι φωτογραφίες μου ήταν απόλυτα αρμονικές. Είναι μια ανταγωνιστική δουλειά. Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Είσαι έρμαιο των εντυπώσεων που έχουν οι άλλοι για σένα, χωρίς εσένα», εξήγησε η Δήμητρα Ματσούκα.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως μετά το «Κάτι τρέχει με τους Δίπλα» όλοι οι ρόλοι που της πρότειναν ήταν παρόμοιοι με αυτόν της Γωγώς: «Έκανα θυσίες. Έμεινα δυο χρόνια σπίτι μου γιατί οι ρόλοι που μου δίνονταν ήταν αντίστοιχοι της ηρωίδας εκείνης στο "Κάτι τρέχει με τους δίπλα". Έκανα πολύ λίγη τηλεόραση. Έκανα μια αποχή. Έκανα λίγες σειρές. Στα 22 χρόνια έχω κάνει 5 σειρές. Έτσι κατάφερα να πάει το πράγμα σχεδόν όπως το ήθελα. Είμαι υπεράνω χρημάτων για κάποιον ανεξήγητο λόγο. Έχω πει "όχι"».

Τέλος, δεν έκρυψε πως τη θυμώνει «η αγένεια και η αδικία. Δεν κρύβομαι εκεί. Ευτυχώς γύρω μας οι άνθρωποι δεν είναι ούτε αγενείς ούτε θρασείς. Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι μια χαρά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA