Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Δέσποινα Μοίρου μίλησε στην εκπομπή Πρωινό με αφορμή το γεγονός ότι η ταινία της επιλέχθηκε ανάμεσα στις 200 ταινίες για τα Όσκαρ και - μεταξύ άλλων - μίλησε για τις δηλώσεις της σχετικά με το #MeToo που όπως είπε παρερμηνεύτηκαν, ενώ δήλωσε πως είχε δεχτεί bullying από τον Θανάση Ευθυμιάδη. «Εννοείται ότι παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις μου για το #MeToo. Νομίζω ότι διαγράφηκε και ο Δανίκας από τον σύλλογο. Όλα φαίνονται μέσα από τον χρόνο. Εγώ όταν τρεις μήνες πριν δηλώνω ότι υποστηρίζω νομικά τις γυναίκες και το έκανα πράξη. Με ενδιέφερε να υποστηρίξω κοπέλες που δεν είχαν τη δυνατότητα να μιλήσουν γι’ αυτό» είπε η Δέσποινα Μοίρου.

Στη συνέχεια η ίδια είπε πως δέχτηκε bullying από τον Θανάση Ευθυμιάδη. «Έχω φάει bullying από τον Ευθυμιάδη, όταν όμως το έλεγα, 10 χρόνια πριν, δεν έδιναν σημασία. Το δικό μου δεν ήταν σεξουαλικού τύπου, ήταν ναρκισσιστικού τύπου. Ήθελε να βγω από τα επεισόδια για να μην του πάρουν τη δόξα. Έχασα τη δουλειά μου για 2 - 3 μήνες, μου έκανε ζημιά επαγγελματικά εμένα», ανέφερε η Δέσποινα Μοίρου και συνέχισε:

Διαβάστε ακόμη: Μάριος Αθανασίου: «Μόνος ξεπέρασα την κατάθλιψη - Γίνομαι αυστηρός με τον γιο μου όταν τα πράγματα ζορίζουν»

«Είχε γίνει το συμβάν που φάγαμε το ξύλο με τους Μουσουλμάνους στη Θράκη. Και επειδή ο ίδιος δεν δέχτηκε ξυλοδαρμό, θεώρησε ότι του πήραμε τη δόξα. Αν ισχύει, το ότι έχει ξαναγεννηθεί και έχει κάνει ένα delete ο ίδιος σε αυτά που έχει κάνει, αυτό εμένα με χαροποιεί πάρα πολύ. Θα του πω εγώ η ίδια "Θανάση μπράβο". Τον έχω συγχωρέσει από τότε. Τώρα είναι της μόδας».

Τέλος, σε ερώτηση εάν θα συνεργαζόταν με τον Πέτρο Φιλιππίδη, η απάντηση ήταν αρνητική. «Με άτομα που έχουν κάνει αισχρά πράγματα δεν θα συνεργαζόμουν . Δεν θέλω να μολύνομαι κι ενεργειακά», είπε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Μοίρου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA