Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο γνωστός ηθοποιός Μάριος Αθανασίου μίλησε στο Happy Day για την κατάθλιψη που πέρασε στο παρελθόν και πώς την ξεπέρασε, τη σχέση με το γιο του, αλλά και με την πρώην σύντροφό του, Μαρία Σολωμού. «Έχω περάσει δύο φορές στη ζωή μου κατάθλιψη, αλλά το αντιμετώπισα σαν οτιδήποτε άλλο θα μου ερχόταν. Το βιώνεις, το νιώθεις, είσαι σε μια πολύ δύσκολη φάση, συνήθως δε θέλεις να έχεις επαφή με τον κόσμο, κλείνεσαι σπίτι σου, θέλεις να είσαι σε ένα κρεβάτι μόνος σου, ο καθένας το περνάει πιο δύσκολα», είπε αρχικά ο Μάριος Αθανασίου. 

Μάλιστα, παραδέχτηκε πως τελικά τον ωφέλησε αυτό που πέρασε. «Κράτησε ένα διάστημα και μετά επανήλθα πιο δυνατός. Μπορώ να σου πω ότι μου έκανε και καλό ολοκληρώνοντας αυτό τον κύκλο. Μόνος μου το ξεπέρασα, δεν πήγα σε ψυχολόγο.΄Ηξερα τις βασικές αιτίες που συνέβαινε αυτό. Έκανα ενδοσκόπηση, τα είδα όλα μπροστά μου και μετά συνέχισα» εξήγησε ο Μάριος Αθανασίου.

Διαβάστε ακόμη: Δήμητρα Ματσούκα: «Είσαι έρμαιο των εντυπώσεων που έχουν οι άλλοι για σένα, χωρίς εσένα»

Όσον αφορά τη σχέση με το γιο του, δήλωσε πως «κινούμαι κάπου ανάμεσα στο ένστικτο, την εμπιστοσύνη και το φόβο. Αφήνω το γιο μου ελεύθερο να κάνει ό,τι θέλει. γίνομαι αυστηρός μαζί του όταν τα πράγματα ζορίζουν. Προσπαθώ να κάνω επίκληση στη λογική και το συναίσθημα και προσπαθώ να του εξηγώ ότι αυτό που θέλω να κάνω το κάνω για καλό. Προσπαθώ να ‘μαι και εγώ εντάξει γιατί δεν έχει νόημα τι λέω, αλλά τι κάνω». 

Τέλος, δεν έκρυψε πως «Με τη Μαρία Σολωμού δεν συμφωνούμε σε όλα τα πράγματα για την ανατροφή του παιδιού. Ο γιος μας πλέον είναι 16 χρονών, δεν είναι πια μόνο τόσο δικό μας θέμα, είναι περισσότερο του παιδιού, κάποια πράγματα τα διαχειρίζεται μόνος του».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA