Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπορεί η Νικόλ Κίντμαν να μην ήταν μία από αυτές που τράβηξαν τα βλέμματα στη βραδιά των Οσκαρ 2022, αφού γι' αυτό φρόντισε ο Γουίλ Σμιθ που έκλεψε την παράσταση με την περίφημη σφαλιάρα του στον Κρις Ροκ. Ωστόσο, ακόμα και έτσι, η διάσημη ηθοποιός έγινε άθελά της...meme με την αντίδραση στο χαστούκι που δόθηκε επί σκηνής. Η φωτογραφία της 54χρονης σταρ ούσα σοκαρισμένη, έγινε σύντομα viral στο Twitter, με τους θαυμαστές να σχολιάζουν πως η αντίδρασή της ήταν επική.

«Η Νικόλ Κίντμαν θα πρέπει να κερδίσει το Oscar Καλύτερης Αντίδρασης στο χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ», έγραψε στο Τwitter ένας θεατής. «Η Νικόλ Κίντμαν αντιδρά στο περιστατικό των Κρις Ροκ και Γουίλ Σμιθ στα Oscar. Ένα νέο meme γεννήθηκε», πρόσθεσε κάποιος άλλος. Και δεν ήταν τα μόνα σχόλια. Ενας τρίτος έγραψε: «Η Νικόλ Κίντμαν και ο σύζυγός της κάθονται στην μπροστινή σειρά βλέποντας τον Γουίλ Σμιθ να χαστουκίζει τον Κρις Ροκ».

Διαβάστε ακόμη: Οσκαρ 2022: Το βίντεο που αμφισβητεί το χαστούκι του Σμιθ στον Ροκ - «Το ήξερε πριν σηκώσει το χέρι του»

Μετά το αδιανόητο περιστατικό, το «#whatjusthappened» άρχισε να γίνεται trend στο Twitter, με έναν χρήστη να σχολιάζει: «Η Νικόλ Κίντμαν ήταν όλοι εμείς εκείνη τη στιγμή». «Η αντίδραση της Νικόλ Κίντμαν όταν ο Γουίλ Σμιθ χαστούκισε τον Κρις Ροκ είναι κυριολεκτικά ότι ''αντιδρώ σε όλα όσα έχουν συμβεί ποτέ''», πρόσθεσε ένας ακόμη.

Πάρτε μια γεύση από το τι ακολούθησε γύρω από την αντίδραση της Νικόλ Κίντμαν...

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA