Μενού
  • Α-
  • Α+

Τον περασμένο Ιανουάριο ο 42χρονος Jason Momoa και η 54χρονη Lisa Bonet ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν μετά από 16 χρόνια και ενώ το τελευταίο διάστημα ακουγόταν έντονα πως το ζευγάρι είναι ξανά μαζί, ένα τετ-α-τετ του σταρ με την ηθοποιό Kate Beckinsale ήταν αρκετό για να βάλει φωτιά στις φήμες ότι κάτι «τρέχει» μεταξύ τους

Διαβάστε ακόμη: Beyonce: Έκλεψε τις εντυπώσεις με το φόρεμα Celia Kritharioti στο after party των Όσκαρ

Momoa και Beckinsale εθεάθησαν να μιλάνε έξω από το Dolby Theatre και να χαμογελάνε ο ένας στον άλλο και να είναι σχεδόν αγκαλιασμένοι, ενώ σε κάποια στιγμή ο Momoa της έδωσε να φορέσει το σακάκι του, προφανώς γιατί εκείνη είχε κρυώσει με το λεπτό διάφανο φόρεμα που φορούσε. 

Ο φωτογραφικός φακός αποθανάτισε τη στιγμή και δεν άργησε να φουντώσει η φημολογία για ειδύλλιο μεταξύ των δύο σταρ με όσους ήταν μπροστά να λένε πως ήταν φανερή η οικειότητα μεταξύ τους.

https://www.instagram.com/p/CbqzCivJDW2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/Cbg7jIrOAt8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/tv/Ca-zok7F9Dx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CaonwIyLN5V/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CZ6uKknlona/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πάντως, αν και ο Momoa δεν ανέβασε κάποια φωτογραφία ή story στο Instagram με την 48χρονη Beckinsale, σε ένα δικό της story εκείνος εμφανίστηκε. Τώρα το αν είναι κάτι παραπάνω από φίλοι είναι σίγουρο ότι δε θα αργήσει να φανεί.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA