Μενού
  • Α-
  • Α+

Το ένα μετά το άλλο «ναυαγούν» τα επαγγελματικά σχέδια του Γουίλ Σμιθ μετά το χαστούκι που έδωσε στον Κρις Ροκ στην τελετή απονομής των Οσκαρ, αφού ο κωμικός αστειεύτηκε με την εμφάνιση της συζύγου του Σμιθ, Τζάντα Πίνκετ Σμιθ. Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, το Netflix «παγώνει» τη συνεργασία τους καθώς αναστέλλει την κυκλοφορία του επερχόμενου θρίλερ δράσης «Fast and Loose», στο οποίο επρόκειτο να πρωταγωνιστήσει ο Will Smith.

Διαβάστε ακόμη: Όσκαρ 2022: Το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ ήταν η πιο άβολη στιγμή της βραδιάς

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, λίγο πριν από την τελετή των Οσκαρ, ο σκηνοθέτης Ντέιβιντ Λιτς, αποσύρθηκε από τη σκηνοθεσία της ταινίας, για να αναλάβει το Fall Guy, όπου θα πρωταγωνιστήσει ο Ράιαν Γκόσλινγκ. Ωστόσο, πηγές που επικαλείται το THR, αναφέρουν, ότι το Netflix αναζήτησε αμέσως άλλο σκηνοθέτη για την ταινία.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Ωστόσο, ύστερα από τη συμπεριφορά που επέδειξε ο Γουίλ Σμιθ στα Οσκαρ, το Netflix σταμάτησε να «τρέχει» το πρότζεκτ. Η πλοκή του «Fast and Loose» αφορά έναν άνδρα, ο οποίος ξυπνάει στην Τιχουάνα χωρίς να θυμάται τίποτα. Στην προσπάθειά του να ανακτήσει τη μνήμη του, ανακαλύπτει ότι ζούσε διπλή ζωή: Αυτή του εγκληματία κι αυτή του μυστικού πράκτορα.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες, η Sony Pictures έβαλε στον «πάγο» το Bady Boys 4 με πρωταγωνιστή τον Γουίλ Σμιθ, ο οποίος προ ημερών ανακοίνωσε επίσης ότι παραιτείται από την Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών. «Οι πράξεις μου κατά την 94η τελετή των Όσκαρ ήταν σοκαριστικές, αλγεινές και ασυγχώρητες», έγραψε ο Σμιθ στο κείμενό του που μετέδωσαν μέσα ενημέρωσης.

«Ο κατάλογος των ανθρώπων που πλήγωσα είναι μακρύς και μέσα σε αυτούς είναι ο Κρις, η οικογένειά του, πολλοί από τους αγαπημένους μου φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, όλους όσοι ήταν στο κοινό ή παρακολουθούσαν από την τηλεόραση τους στο σπίτι», συνέχισε ο 53χρονος ηθοποιός. «Παραιτούμαι από μέλος της Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών και θα αποδεχτώ όποιες συνέπειες κρίνει σκόπιμες το Διοικητικό Συμβούλιο», είπε.

«Πρόδωσα την εμπιστοσύνη της Ακαδημίας. Στέρησα από άλλους υποψηφίους και νικητές την ευκαιρία να γιορτάσουν την εξαιρετική δουλειά τους. Έχει ραγίσει η καρδιά μου», λέει στο κείμενό του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA