Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μαρία Τζομπανάκη, που φέτος επέστρεψε στην τηλεόραση, ύστερα από 15 χρόνια και η επιστροφή της έκανε κανονικό… «Σασμό», έρχεται στην παρέα του «Αυτός και ο Άλλος», με τους Θοδωρή Βαμβακάρη, Τάκη Γιαννούτσο, που θα προβληθεί την Τρίτη (12/4), λίγο μετά τα μεσάνυχτα, και σε απόσπασμα που προβλήθηκε από την εκπομπή αφηγείται με τον δικό της, ξεχωριστό τρόπο ιστορίες από τη γεμάτη εκπλήξεις και ανατροπές ζωή της.

Διαβάστε ακόμη: Μαρία Τζομπανάκη: «Υπερβολική η Καλλιόπη σε όλες τις εκφάνσεις των συναισθημάτων της, εγώ έχω μέτρο»

Μιλάει για το πώς νιώθει που συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον επίσης ηθοποιό γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη, και το πόσο αυτή η τηλεοπτική τους συνύπαρξη συνέβαλε στο να πει ξανά «ναι» στην τηλεόραση. Ως γνήσια και παθιασμένη Κρητικιά, μιλάει για τις βεντέτες που σημάδεψαν τη δική της οικογένεια αλλά και τον σασμό που κατάφερε η ίδια.

«Εγώ που λατρεύω την παράδοση και τον πολιτισμό της Κρήτης, θεωρώ ότι κάποιες πτυχές της παράδοσης μας έχουν αυτή την απολυτότητα και αυτό πρέπει να διορθώσουμε. Ένα από αυτά είναι οι βεντέτες», είπε χαρακτηριστικά.

Η αγαπημένη ηθοποιός, επιστρέφει νοερά στα χρόνια της ζωής της στην Κρήτη και διηγείται πώς αποφάσισε να πάει στα καλλιστεία και να βγει Μις Ελλάς, μιλάει για την απόφασή της να εγκαταλείψει τη νομική σχολή για το εθνικό θέατρο αλλά και τις δυσκολίες που συνάντησε στην καριέρα της επειδή ήταν υπερβολικά όμορφη για να παίξει μεγάλους ρόλους.

«Φωτογραφίες από τα καλλιστεία δεν δείχνω, ούτε θα έδειχνα στον άνθρωπό μου. Θεωρώ ότι ήταν λάθος το ότι πήγα», ανέφερε. Ανοίγοντας το κουτάκι των οδυνηρών αναμνήσεων, αφηγείται περιστατικά ακραίου θαυμασμού αλλά και εκείνη τη φορά που κινδύνεψε σε ένα από τα πρώτα ταξίδια της στο εξωτερικό. «Εβγαλε όπλο και μου ζήτησε να κάνω κάτι», ανέφερε.

Εξομολογείται την απέραντη αγάπη της για τον μοναχογιό της και μοιράζεται μαζί μας το τραγούδι που η ίδια ζήτησε να γραφτεί αποκλειστικά για εκείνον και όπως λέει κάθε στίχος του εκφράζει όσα νιώθει για τον Ορφέα.

Τέλος, εξηγεί πώς κατάφερε να ενώσει τη Νέα Υόρκη με την Κρήτη για χάρη του άνδρα της και αποκαλύπτει τι πήρε μαζί της φεύγοντας από την Ελλάδα για να εγκατασταθεί στην Αμερική.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA