Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο έρωτας της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ κρατάει χρόνια. Μπορεί να έκανε ένα διάλειμμα, όμως συνεχίζει και μάλιστα είναι πιο δυνατός από ποτέ. Σύμφωνα τώρα με μία φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, η Λατίνα σταρ φαίνεται πως έχει δεχθεί πρόταση γάμου από τον γνωστό ηθοποιό. Κι αυτό γιατί στο χέρι της υπάρχει ένα εντυπωσιακό μονόπετρο.

Διαβάστε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: «Μου ήρθε ένας λογαριασμός της ΔΕΗ που πραγματικά τα έχασα»

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την 52χρονη Λόπεζ να αγοράζει έπιπλα μαζί με την 14χρονη κόρη της. Φορούσε ένα εμπριμέ φόρεμα και μεγάλα γυαλιά ηλίου, ενώ το χέρι της κοσμούσε ένα μεγάλο δαχτυλίδι.

https://www.instagram.com/p/CcFdMcYKNlo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μάλιστα όπως αναφέρει το αμερικανικό TMZ, μόλις η Λόπεζ αντιλήφθηκε την παρουσία των φωτογράφων, γύρισε το χέρι της, σε μια προσπάθεια να κρύψει το δαχτυλίδι. Η φωτογραφία όμως το είχε ήδη εντοπίσει.

Εκείνη και ο Μπεν Άφλεκ φαίνεται πως περνούν μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους στη ζωή τους κι αν τελικά επιβεβαιωθούν οι φήμες πως αρραβωνιάστηκαν και πως βαδίζουν ολοταχώς για τα σκαλιά της εκκλησίας, τότε θα μιλάμε για ένα από τα μεγαλύτερα happy end των ερώτων του Χόλιγουντ. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA