Μενού
  • Α-
  • Α+

Την ηλικία της αποκάλυψε η Ζήνα Κουτσελίνη, ενώ μίλησε για τη σχέση της με το χρόνο και αποκάλυψε τι πλαστική επέμβαση έκανε στο παρελθόν. 

«Δεν έχω μυστικά ομορφιάς, κάνω ό,τι μου κατέβει, αλλά κάπου βρίσκω την άκρη μου. Πάντα μου λένε τι έχω κάνει. Τους λέω κάνω όπου μπω και κάτι βρω, μπορεί να μπω και να το κάνω. Από εκεί και πέρα προσπαθώ να κάνω δίαιτα και να διατηρηθώ. Τώρα με τον covid δεν έχω κάνει πολύ γυμναστική. Μου αρέσει πάρα πολύ να κάνω έναν καθαρισμό στο πρόσωπό μου, επίσης, μου αρέσει να είμαι περιποιημένη, δεν το κρύβω. Άλλωστε είμαι 52 ετών. 21 Απριλίου τα κλείνω και πάω 53. Από εκεί και πέρα θα το σταματήσω το κοντέρ, να εμφανιστούν και άλλες στην ηλικία μου, θα περιμένω. Ο χρόνος δεν με αγχώνει, μου αρέσει πάρα πολύ να φαίνονται όλα, αλλά και αν μπορούμε να κάνουμε κάτι που δεν είναι υπερβολικό, ωραίο είναι να το κάνουμε», είπε χαρακτηριστικά η Ζήνα Κουτσελίνη.  

Σε ερώτηση εάν θα έκανε αισθητική επέμβαση, η παρουσιάστρια της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα, απάντησε «Γιατί να μην κάνω; Αισθητική επέμβαση θα έκανα. Καταρχήν έχω κάνει στο στήθος, το έχω μειώσει γιατί είχα βάρος».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA