Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι φήμες των τελευταίων ημερών ήθελαν την Τζένιφερ Λόπεζ να έχει αρραβωνιαστεί τον Μπεν Άφλεκ με το φωτογραφικό φακό να έχει εντοπίσει ένα εντυπωσιακό μονόπετρο στο δάχτυλό της, το οποίο έβαλε φωτιά στην όλη φημολογία και τώρα ήρθε και η επιβεβαίωση διά στόματος Τζένιφερ Λόπεζ.

Σε βίντεο στα προφίλ της στα social media η λατίνα σταρ - φανερά ευτυχισμένη - ανέφερε πως «έχω μια πολύ συναρπαστική και ξεχωριστή ιστορία να σας πω», προσθέτοντας στην ανάρτηση το emoji ενός διαμαντένιου δαχτυλιδιού και παραπέμποντας τους φαν της στο OnTheJLo.com όπου εκείνη μοιράζεται με τους φαν της τα πιο προσωπικά της νέα. 

Απλά για να έχει πρόσβαση κάποιος σε αυτά, πρέπει να έχει κάνει εγγραφή. Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί ξανά στο παρελθόν το Νοέμβριο του 2002 με σκοπό να παντρεύονταν το Σεπτέμβριο του 2003, όμως, τελικά το ζευγάρι χώρισε τον Ιανουάριο του 2004.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=317&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fjenniferlopez%2Fvideos%2F581247509498019%2F&show_text=false&width=560&t=0

Πάντως, σε συνεντεύξεις τους μετά την επανένωσή τους, τόσο ο Μπεν Άφλεκ όσο και η Τζένιφερ Λόπεζ έχουν τονίσει πως δε σκοπεύουν να επαναλάβουν τα λάθη του παρελθόντος και είναι πολύ χαρούμενοι που έχουν μια δεύτερη ευκαιρία. 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA