Μενού
  • Α-
  • Α+

Η κάμερα του Happy Day συνάντησε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον πρώην σύζυγό της Αριστομένη Γιαννόπουλο στην AXDW όπου είχαν πάει για να παρακολουθήσουν την επίδειξη μόδας της Irene Angelopoulos. Το πρώην ανδρόγυνο ρωτήθηκε για το πως είναι σήμερα οι σχέσεις τους με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο να απαντά:  «Η σχέση μας είναι καλή, δε φαίνεται;».

Στη συνέχεια, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για το φλερτ που φημολογείται πως έχει με τον Στάθη Σχίζα με την ίδια να έρχεται σε αμηχανία αποφεύγοντας να απαντήσει. «Τώρα δεν είναι ωραία ερώτηση αυτή, είναι λίγο αμήχανο όλο αυτό. Σημασία έχει ότι είμαστε πάρα πολύ καλά, περνάμε πάρα πολύ καλά, είμαστε φίλοι όλοι και ήρθαμε να στηρίξουμε την Ειρήνη» είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ενώ, όταν ρωτήθηκε ο ίδιος ο Αριστομένης Γιαννόπουλος για το αν εγκρίνει τη νέα σχέση της πρώην συζύγου του, με την αμηχανία να είναι ακόμη πιο φανερή στο πρόσωπό του, απάντησε: «Εγώ εγκρίνω την επίδειξη που ήταν όλα τέλεια. Συμβουλευόμαστε όλοι μαζί».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA