Μενού
  • Α-
  • Α+

Το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στο πρόσωπο του Κρις Ροκ στις 27 Μαρτίου, τη βραδιά των Όσκαρ, έκανε το όνομα του ηθοποιού και της συζύγου του, Τζάντα Πίνκετ Σμιθ, να γίνουν πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο. Αυτό έκανε όλο και περισσότερους να ψάξουν στοιχεία για τους δυο τους, με μία συνέντευξη της Τζάντα, στην οποία μιλά για τη σχέση τους, να έρχεται στην επιφάνεια τις τελευταίες ημέρες.

Διαβάστε ακόμη: Γουίλ Σμιθ: Αποκλείστηκε για 10 χρόνια από τα Οσκαρ για το χαστούκι στον Κρις Ρο

Η συνέντευξη στην οποία αναφερόμαστε ήταν για την εκπομπή «Red Table Talk» και δόθηκε τον Οκτώβριο του 2018. Εκεί η Τζάντα Πίνκετ Σμιθ, ο Γουίλ Σμιθ, η κόρη τους Γουίλοου, αλλά και η μητέρα του ηθοποιού, Αντριάν Μπάνφιλντ-Τζόουνς μιλούν για τη σχέση των δύο σταρ και πώς αυτή έφτασε στον γάμο

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fredtabletalk%2Fvideos%2F2174148442809253%2F&show_text=false&width=560&t=0

Η Τζάντα, όμως, εξομολογείται πως «δεν ήθελε ποτέ να παντρευτεί με τον Γουίλ Σμιθ» και ότι το έκανε επειδή έμεινε έγκυος. «Ήμουν υπό μεγάλη πίεση, καθώς ήμουν μια νέα ηθοποιός και έμεινα έγκυος. Δεν ήξερα τι να κάνω, αλλά το μόνο που ήξερα ήταν ότι δεν ήθελα ποτέ να παντρευτώ», είπε η Τζάντα, προσθέτοντας ότι ήταν «πολύ αναστατωμένη» που έπρεπε να αφοσιωθεί στον Γουίλ.

Στη συνέχεια της συνέντευξης θυμήθηκε τα δάκρυα που έριξε όταν έμαθε ότι ήταν έγκυος γιατί ήταν κάτι που θα της άλλαζε τη ζωή για πάντα. «Πέρασα όλη τη νύχτα κλαίγοντας γιατί ήξερα ότι η ζωή μου δεν θα ήταν ποτέ η ίδια», δήλωσε. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA