Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έχει φέρει τα πάνω κάτω από την πρώτη ημέρα που μπήκε στο Survivor, καθώς δεν σταματάει να ρίχνει τα καρφιά του στους συμπαίκτες του, ενώ αναφέρθηκε ξανά στο «ειδύλλιο» που λέει ότι υπάρχει ανάμεσα στη Σοφιάννα Αβραμάκη και τον Αρη Σοϊλέδη. «Πραγματικά εδώ πέρα γίνονται τα Σόδομα και τα Γόμορρα. Τι να πω και τι να σκεφτώ… Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο ειδύλλιο ανάμεσα σε τρία άτομα! Μιλάω για την Σοφιάνα, τον Άρη και την Ναυσικά. Είναι πάρα πολύ κοντά ο Άρης και η Σοφιάνα, τουλάχιστον όσο ήμασταν μόνοι οι μπλε δεν έχαναν λεπτό και ήταν πάντα αχώριστοι«, είπε αρχικά ο παίκτης του Survivor.

Διαβάστε ακόμη: Survivor - «Φωτιές» άναψε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Βλέπω ειδύλλιο μεταξύ Αρη και Σοφιάννας»

«Βρε Σοφιάννα μου, βρε κορίτσι μου, αυτός ο τύπος ο Άρης έχει μια κοπέλα έξω την οποία την ξέρω! Είναι και καλή είναι και όμορφη. Δεν σκέφτεσαι τι θα γίνει μόλις βγει αυτός ο τύπος έξω ο οποίος και ετοιμάζεται να παντρευτεί; Δηλαδή πραγματικά τι γίνεται στο Survivor και τον Άγιο Δομίνικο. Υπάρχει ένας έρωτας τον οποίο προσπαθούν απεγνωσμένα να κρύψουν αλλά… Μπα! Δεν κρύβονται τέτοιοι έρωτες. Τώρα ξαφνικά μπαίνει στο παιχνίδι και η Ναυσικά γιατί οι καλύβες μας είναι ακριβώς δίπλα», είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Η Μαρία Αντωνά που περιμένει με ανυπομονησία τον μέλλοντα σύζυγό της έδειξε να μην ασχολείται ιδιαίτερα με τις δηλώσεις αυτές. Έτσι, προτίμησε να ανεβάσει στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τα stories που έκαναν για το θέμα αυτό ο Γιώργος Μιχαλόπουλος και ο Σάκης Αρσενίου.

«Είναι ντροπή και ξεφτίλα να ξεστομίζεις ότι μ@@@@ σου κατέβει στο μυαλό και να θίγεις προσωπικότητες χωρίς να υπολογίσεις γυναίκες, παιδιά, οικογένεια και ό,τι μπορεί να στεναχωρήσει ή να φέρει κάποιον σε δύσκολη θέση απλά και μόνο για να ικανοποιήσεις το ψώνιο και τη βλακεία που σε διακατέχει. Πετάξτε έξω αυτό τον κατάλληλο τύπο» έγραψε χαρακτηριστικά ο Σάκης Αρσενίου.

«Τώρα που τελείωσε το πανηγύρι αυτό που έκανε ο Εμμανουήλ σήμερα και μίλησε έτσι για τον Άρη και τη Σοφιάννα δεν είναι απλά απαράδεκτο είναι τραγικό και δεν έχει ξαναγίνει. Ένα στοπ. Υπάρχουν έξω άνθρωποι και οικογένειες. Θέλω πολύ να το μάθει ο Άρης τίποτα άλλο», έγραψε ο Γιώργος Μιχαλόπουλος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA