Μενού
  • Α-
  • Α+

«Φωτιές» άναψε για ακόμα μία φορά στο Survivor ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ με δηλώσεις του εστιάζοντας στη σχέση που συνδέει τον Αρη Σοϊλέδη με τη Σοφιάννα Αβραμάκη. Συγκεκριμένα, ο γνωστός make up artist, μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ανέφερε πως «βλέπε» να αναπτύσσεται ειδύλλιο ανάμεσά σε Αρη και Σοφιάννα, «μαρτυρώντας» πως περνούν πολύ χρόνο πίσω από την καλύβα, απομονώνονται και είναι συνεχώς μαζί ενώ αποκάλυψε ότι η Σοφιάννα συνέχεια τού κάνει μασάζ και τον αποκαλεί πρίγκιπα.

«Είναι κρίμα γιατί έξω τον περιμένει και η κοπέλα του» είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ δείχνοντας να... συμπάσχει με τη Μαρία Αντωνά, η οποία κάνει και τις πρώτες ετοιμασίες του γάμου της με τον Αρη Σοϊλέδη. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μάλιστα τόνισε ότι ενόψει Ενωσης πρόκειται να γίνει και ένας μικρός... χαμούλης μεταξύ Ναυσικάς και Σοφιάννας καθώς όπως άφησε να εννοηθεί διεκδικούν και οι δύο την καρδιά του ποδοσφαιριστή. Ο γνωστός make up artist μάλιστα τόνισε ότι ο ίδιος είναι άνθρωπος που λέει πάντα την αλήθεια και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα...

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA