Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» για τον Snik με τον οποίο πρόσφατα είχαν βγει για δείπνο μαζί με τη μητέρα της, φουντώνοντας τις φήμες περί επανασύνδεσης, αλλά και για το GNTM όπου έχει ακουστεί ότι επιστρέφει. 

Διαβάστε ακόμη: Φαίη Σκορδά: Καμιά μέρα θα ανοίξω το στόμα μου - Ξέσπασε on air η παρουσιάστρια

«Θα δούμε τι θα κάνουμε από Σεπτέμβριο, με ηρεμία και χαρά όλα θα τα δούμε. Υπάρχουν πράγματα που γίνονται. Με τον Snik είναι όλα καλά, όλα μια χαρά, είμαστε δύο άνθρωποι πολύ αγαπημένοι, ωραίο δεν είναι αυτό;», είπε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Όσον αφορά το GNTM, η παρουσιάστρια αρκέστηκε στο να ευχηθεί «Καλή τους επιτυχία, καλή αρχή! Έχει τελειώσει τόσα χρόνια πριν το GNTM για μένα, είμαστε αλλού, είμαστε χαρούμενοι» χωρίς να αφήνει πολλά περιθώρια για επιστροφή της στο ριάλιτι μόδας του Star.

Τέλος, σε ερώτηση για το αν ετοιμάζεται να παρουσιάσει κάποια άλλη εκπομπή στην τηλεόραση με θέμα τη μόδα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε: «Οι πληροφορίες είναι πάρα πολλές, το τι θα γίνει θα δούμε. Εγώ αλήθεια δε βιάζομαι. Παίρνω τον χρόνο μου. Δεν μου λείπει η τηλεόραση. Πριν λίγο καιρό τελείωσα και τώρα κάνω διακοπές. Όσο με θέλει η τηλεόραση, τη θέλω κι εγώ. Μου αρέσει πολύ αυτή η δουλειά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA