Μενού
  • Α-
  • Α+

Η δικαστική μάχη του Τζόνι Ντεπ με την Αμπερ Χερντ συνεχίζεται και κατά τη διάρκεια της δίκης για συκοφαντική δυσφήμιση που κατέθεσε ο ηθοποιός κατά της πρώην συζύγου του έρχονται στο φως της δημοσιότητας απίστευτες αποκαλύψεις από την κοινή ζωή τους, τους καυγάδες και όλα όσα συνέβαιναν στο σπίτι τους. Ο Τζόνι Ντεπ στην προσπάθειά του να πείσει ότι δεν είναι αυτός ο θύτης, αλλά το θύμα, μίλησε για όλους τους εξευτελισμούς που βίωνε από την πρώην σύζυγό του, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι η Αμπερ Χερντ του έκανε επιθέσεις.

Διαβάστε ακόμη: Τζόνι Ντεπ - Αμπερ Χερντ: Νοσοκόμα έψαχνε μέσα στο σπίτι το κομμένο δάχτυλο του ηθοποιού

«Θα μπορούσε να ξεκινήσει με ένα χαστούκι. Θα μπορούσε να ξεκινήσει με μια σπρωξιά. Θα μπορούσε να ξεκινήσει με το να πετάξει ένα τηλεκοντρόλ στο κεφάλι μου. Θα μπορούσε να ρίξει ένα ποτήρι κρασί στο πρόσωπό μου», ανέφερε ο Τζόνι Ντεπ. Ο Τζόνι Ντεπ πρόσθεσε ότι εκείνος απομακρυνόταν από την όλη κατάσταση, ορισμένες φορές κλειδωνόταν στο μπάνιο κι ότι ποτέ δεν χτύπησε τη Χερντ.

«Ένιωσα πως είναι ευθύνη μου να υπερασπιστώ όχι μόνο τον εαυτό μου ενώπιον αυτού του δικαστηρίου, αλλά να υπερασπιστώ τα παιδιά μου», τόνισε ο Ντεπ. «Είναι πολύ παράξενο όταν μια μέρα είσαι, ας πούμε, σαν τη Σταχτοπούτα και κατόπιν σε 6 κλάσματα του δευτερολέπτου είσαι ο Κουασιμόδος. Δεν το άξιζα αυτό, ούτε τα παιδιά μου ούτε οι άνθρωποι που πίστευαν σε εμένα όλα αυτά τα χρόνια» ανέφερε ο ηθοποιός.

Μάλιστα, έδειξε ακόμη και το κομμένο δάχτυλό του για το οποίο, όπως υποστηρίζει ευθύνεται η Αμπερ Χερντ, μετά από έναν τσακωμό μεταξύ τους το 2015 στην Αυστραλία. Όπως είπε, η Αμπερ Χερντ του εκσφενδόνισε ένα μπουκάλι και μετά πέταξε ένα άλλο προς το μέρος του, τραυματίζοντάς τον, ενώ τις τελευταίες ώρες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου φωτογραφίες του από το νοσοκομείο.

Βρήκε στο κρεβάτι ανθρώπινα περιττώματα

Σε άλλο σημείο της κατάθεσής του, ο Τζόνι Ντεπ ανέφερε ότι βρέθηκαν «ανθρώπινα περιττώματα» στα σεντόνια του κρεβατιού του το 2016 όταν εκείνος είχε καθυστερήσει να φτάσει στα γενέθλια της συζύγου του. Ανέφερε επίσης ότι στον γάμο του είχαν πάρει όλοι ναρκωτικά και συγκεκριμένα κατονόμασε την Άμπερ, «μερικούς φίλους μου», μερικά ακόμη άτομα και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Όλη η παρέα της είχε πάρει MDMA (έκσταση).

Ο Τζόνι Ντεπ μεθυσμένος διαλύει την κουζίνα τους

Κατά τη διάρκεια της δίκης, όπως αναφέρει η Daily Mail, ωστόσο προβλήθηκε βίντεο με τον Τζόνι Ντεπ να γκρεμίζει τα ντουλάπια της κουζίνας και να κλωτσάει το ψυγείο ενώ είναι μεθυσμένος. Ο ηθοποιός ακούγεται στο βίντεο να ουρλιάζει: «Motherf****! Motherf*****» ενώ παράλληλα ακούγονται χτυπήματα στους τοίχους με την Αμπερ Χερντ εμφανώς τρομοκρατημένη να τον ρωτά: «Τι συνέβη;» ενώ ακούγονται ήχοι από πράγματα που σπάνε τριγύρω.

https://www.dailymail.co.uk/embed/video/2668299.html

Στη συνέχεια η Χερντ λέει: «Το μόνο που έκανα ήταν να ζητήσω συγγνώμη. Σου συνέβη κάτι; Δεν νομίζω. Έπινες όλο αυτό το πρωί; Σπας τα πάντα». Μετά την προβολή του βίντεο εντός της δικαστικής αίθουσας, ο δικηγόρος της Αμπερ Χερντ, Μπεν Ρότενμπορν λέει στον Τζόνι Ντεπ: «Αυτό είναι στο σπίτι σου στο Δυτικό Χόλιγουντ. Αυτός είσαι εσύ στο βίντεο. Ήσουν βίαιος;», με τον ηθοποιό να παραδέχεται: «Εκανα επίθεση σε μερικά ντουλάπια, αλλά δεν άγγιξα τη δεσποινίς Χερντ».

Ο Μέρλιν Μάνσον και η κοκαΐνη

Οσον αφορά τις αποκαλύψεις για τον Μέριλιν Μάνσον και τις φήμες που είχαν ακουστεί για ναρκωτικά, ο Ντεπ παραδέχτηκε ότι έχουν πάρει κοκαΐνη μαζί, ενώ στην ερώτηση για το αν έχουν πάρει ποτέ χάπια, ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι έδωσε κάποτε στον Μάνσον, ένα χάπι «για να σταματήσει να μιλάει τόσο πολύ». Ο δικηγόρος που εξέτασε τον Ντεπ, του έδειξε στη συνέχεια ένα κουτί και τον ρώτησε σχετικά με αυτό, συνδέοντάς το με τη χρήση κοκαΐνης αλλά και την περίοδο που έβγαινε τα πρώτα ραντεβού με τη Χερντ.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Η φωτογραφία δείχνει ένα γυάλινο τραπέζι που έχει ποτά πάνω γραμμές λευκής σκόνης. Όταν ο Ντεπ είπε, ότι η φωτογραφία έχει μια «ενδιαφέρουσα» σύνθεση. «Αυτό το κουτί ήταν δώρο από κάποιον και δεν θα έβαζα εκεί μέσα κοκαΐνη,αλλά όπως το βλέπω τώρα θα μπορούσε να χωρέσει», απάντησε ο Ντεπ και όσοι βρίσκονταν μέσα στη δικαστική αίθουσα, ξέσπασαν σε γέλια.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA