Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπορεί να είχαν παντρευτεί ήδη αρκετές φορές στις ταινίες τους, αλλά όταν στις 18 Ιανουαρίου του 1965 η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύτηκαν στην πραγματικότητα στους Δελφούς, ο γάμος τους, κυριολεκτικά, χάλασε κόσμο. 

Διαβάστε ακόμη: Άντζελα Γκερέκου: Το πρώτο Πάσχα στην Κέρκυρα χωρίς τον Τόλη Βοσκόπουλο

Το Μεγάλο Σάββατο (23/4) ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ανέβασε στην επίσημη σελίδα της εθνικής μας σταρ στο Instagram μια αδημοσίευτη φωτογραφία από εκείνη την ξεχωριστή ημέρα ενημερώνοντας πως προσεχώς θα αναρτηθεί και αδημοσίευτο βίντεο.

«Η Αλίκη σε μια αδημοσίευτη φωτογραφία ντυμένη νύφη στην πλατεία των Δελφών στις 18 Ιανουαρίου του 1965 όπου με την συνοδεία εκατοντάδων θαυμαστών, ντόπιων και φωτογράφων κατευθύνεται στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου όπου την περιμένει ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ. Δεξιά διακρίνεται ο προσωπικός φωτογράφος της Κλεισθένης, ο οποίος απαθανατίζει με τρόπο όπως πάντα ξεχωριστό το γεγονός που αποτέλεσε και το κοσμικότερο όχι μόνο της συγκεκριμένης χρονιάς, αλλά και ολόκληρης της δεκαετίας.

https://www.instagram.com/p/CcrwVRaIQuO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Από το συγκεκριμένο στιγμιότυπο θα ανέβει τις επόμενες μέρες αδημοσίευτο βίντεο στο προφίλ @studiokleisthenis. Ολόκληρο το μυστήριο του γάμου καθώς και της δεξίωσης που ακολουθεί έχει διασωθεί και αποτελεί πραγματικά ένα ντοκουμέντο για τους λάτρεις του θρυλικού ζευγαριού που σφράγισε με το έργο του την ιστορία του ελληνικού θεάτρου και του κινηματογράφου», έγραψε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA