Μενού
  • Α-
  • Α+

Για όλους και για όλα μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε η Βάσω Λασκαράκη, με αφορμή το σίριαλ «Σε ξένα χέρια» (ΕΡΤ), στο Enjoy και τη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου. «Ξέρετε, αν αρχίσουμε να μη μιλάμε για πολλά πράγματα, γινόμαστε συνένοχοι σε πολλά εγκλήματα και στραβά της κοινωνίας μας» ήταν μία από τις ατάκες που είπε για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα και τη Ρούλα Πισπιρίγκου που απασχολεί το πανελλήνιο τους τελευταίους μήνες. 

Διαβάστε ακόμη: To υπουργείο Δικαιοσύνης διέταξε έρευνα για τους ιατροδικαστές Ίριδας και Μαλένας

«Δεν μπορεί το 2022 μια ολόκληρη γειτονιά στην Πάτρα να μην ήταν αλέρτ. Να μην είχε ακούσει κάτι, να μην είχε κάνει μια ανώνυμη καταγγελία; Που ήταν οι παππούδες, οι συγγενείς, οι φίλοι, οι δάσκαλοι, οι κοινωνικοί λειτουργεί, οι γιατροί; Δεν κατάλαβαν κάτι περίεργο; Σε μια κοινωνία όλοι μας έχουμε ρόλους, αρμοδιότητες, ευθύνες και διορθώνουμε τα κακώς κείμενα, όταν ένα ζευγάρι δεν μπορεί. Δεν μπορούμε να αφήνουμε τα παιδιά στην τύχη τους, τότε έχει χαθεί η μπάλα. Στην Αγγλία υπάρχει ο θεσμός του οικογενειακού γιατρού για όλες τις οικογένειες, ο οποίος ελέγχει όλα τα μέλη. Ποιος θα ξέφευγε, λοιπόν; Όταν υπάρχουν νόμοι που τηρούνται, λειτουργοί που κάνουν με επαγγελματισμό τη δουλειά τους, δεν θα έχουμε ούτε βιασμούς ούτε δολοφονίες» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA