Μενού
  • Α-
  • Α+

Η γνωστή ηθοποιός, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, αναφέρθηκε σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Gala» στη σχέση που είχε στο παρελθόν με τον Γιάννη Πάριο, το ρόλο του έρωτα στη ζωή της, αλλά και στο ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου.

Διαβάστε ακόμη: Βάσω Λασκαράκη: «Δεν μπορεί να μην ήξερε μια ολόκληρη γειτονιά» - Τι είπε για την Ρούλα Πισπιρίγκου

«Σιγά, εδώ ο κόσμος καίγεται, με εμένα θα ασχοληθούν; Το θεωρώ πολύ ναρκισσιστικό να σκέφτεσαι ότι η δική σου ζωή απασχολεί τόσο τον κόσμο. Εντάξει, τον έχει απασχολήσει τόσο όσο, γιατί κάποτε είχα σχέση με έναν πολύ γνωστό καλλιτέχνη (σ.σ. Γιάννης Πάριος). Μου είχε έρθει λίγο απότομα όλο αυτό γιατί δεν μου είχε ξανασυμβεί. Δεν πιστεύω πάντως ότι η δημοσιότητα μπορεί να κάνει κακό σε μία σχέση. Οι δύο άνθρωποι κάνουν κακό σε μία σχέση. Αν έχει γερές βάσεις, κανένας εξωγενής παράγοντας δεν μπορεί να την επηρεάσει», δήλωσε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Στη συνέχεια η ίδια παραδέχτηκε πως «Ο έρωτας παίζει αρκετά σημαντικό ρόλο στη ζωή μου, αλλά όχι και τον μεγαλύτερο. Έχω περάσει και τέσσερα χρόνια μόνη μου, από επιλογή, γιατί ήθελα να καθαρίσω από πράγματα που με απασχολούσαν, να μπω σε μια επόμενη σχέση πιο καθαρή ως άνθρωπος. Οι γονείς μου είχαν έναν μακρύ και αγαπημένο γάμο. Έχω την αίσθηση ότι αυτό το θεωρούσα λίγο άπιαστο ιδανικό. Ήταν πολύ ερωτευμένοι, πάντα ο ένας με τον άλλον».

«Τους θυμάμαι να χορεύουν ταγκό στο εξοχικό μας, θυμάμαι τον μπαμπά μου να στέλνει λουλούδια στη μαμά μου, να της δίνει δωράκια, πολύ ρομαντικά πράγματα, τα οποία στη δική μου τη γενιά και εποχή δεν ήταν εύκολο να τα βρεις. Οπότε ήταν λίγο δύσκολο να έχω μια τέτοια μακροβιότητα στις σχέσεις μου. Έτσι κι αλλιώς δεν πιστεύω στο "για πάντα" γενικά γιατί πιστεύω ότι τίποτα δεν διαρκεί για πάντα. Όλα αλλάζουν», είπε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Τέλος, η γνωστή ηθοποιός δεν απέκλεισε να παντρευτεί και για τρίτη φορά εάν όντως προέκυπτε κάτι τέτοιο.

«Ο τρίτος γάμος τώρα είναι κάτι που δεν το αποκλείω, αλλά δεν με αφορά κιόλας. Δεν καίγομαι να φορέσω νυφικό για τρίτη φορά. Αν προκύψει, καλώς. Αν δεν προκύψει, και πάλι καλώς. Αυτό που με αφορά σε αυτή τη φάση της ζωής μου είναι η συντροφικότητα. Είμαι με έναν άνθρωπο σε μια εξαιρετική σχέση και θέλω να πιστεύω ότι θα ωριμάσουμε μαζί, δεν μου αρέσει η λέξη ''μεγαλώσουμε''», εξήγησε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA