Μενού
  • Α-
  • Α+

Με την εκπομπή της στο MEGA να πατάει παύση για μερικές ημέρες, η Σίσσυ Χρηστίδου είπε να το εκμεταλλευτεί και να κάνει ένα ταξίδι με τους δυο γιους της, Φίλιππο και Μάικ. Η παρουσιάστρια αφού έκανε Ανάσταση στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή του Πάσχα μπήκε με τα παιδιά της στο αεροπλάνο και πέταξαν με προορισμό το Ντουμπάι.

Διαβάστε ακόμη: Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Αγκαλιασμένοι στο Πήλιο - Η αφιέρωση για το Πάσχα

Μάλιστα, όπως έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram η Σίσσυ Χρηστίδου: «Το πρώτο μας μεγάλο οικογενειακό ταξίδι μετά από δυο χρόνια, θα είναι και το πρώτο μας ταξίδι στο Ντουμπάϊ! Το ζητάει ο Φίλιππος εδώ και χρόνια και ποιος μπορεί να του αντισταθεί..; Σίγουρα όχι εγώ! Dubai here we come…».

https://www.instagram.com/p/CcvQZuQKP6w/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η παρουσιάστρια, λοιπόν, μπήκε στο αεροπλάνο με τους δυο γιους της και προσγειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στο Ντουμπάι. Πού επέλεξαν να μείνουν; Σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της πόλης, το πεντάστερο Hilton Dubai Al Habtoor City.

Στα Stories που ανέβασε η Σίσσυ Χρηστίδου στο Instagram είδαμε πώς τους ετοίμασαν και μια θερμή υποδοχή στο δωμάτιο. Πόσο κοστίζει τώρα αυτό; Με μια απλή online αναζήτηση μπορεί κανείς να βρει ένα απλό δίκλινο από 140 ευρώ και η τιμή να ξεπεράσει τα 500 ευρώ αν θέλει να κλείσει κάποια σουίτα με θέα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA