Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2night Show» βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος Ζήνα Κουτσελίνη η οποία με αφορμή το θρίλερ της Πάτρας και τα στόματα που δεν άνοιξαν όταν έπρεπε «ξεκλείδωσε» την καρδιά της και μοιράστηκε πράγματα πολύ προσωπικά για πρώτη φορά, ενώ ξέσπασε για τα φαινόμενα ενδοοικογενειακής βίας.

«Θα το πω για πρώτη φορά… Ο πατέρας μου ο συγχωρεμένος μαχαίρωσε τη μάνα μου. Βλέπεις πόσο παγωμένα σου περιγράφω αυτή την ιστορία σήμερα. Εγώ ήμουν ένα παιδί μου ήμουν κάτω και του τραβούσα το παντελόνι γιατί τη σκότωνε μπροστά μου και την πήγα εγώ στην αστυνομία και ήταν τυχερός γιατί απαγορεύθηκε ο απόπλους και γλίτωσε το αυτόφωρο. Η μάνα μου το μετάνιωσε και πάλι από την αρχή. Αλλά την είχε μαχαιρώσει, τρεις ημέρες πέρασε στο νοσοκομείο. Δεν ήξερε η γειτονιά ότι ο πατέρας μου κακοποιούσε τη μάνα μου; Ξέρεις πόσες νύχτες πηγαίναμε και μέναμε σε γειτόνισσες; Σε πόσα σπίτια κοιμήθηκα, σε πόσα πατώματα κοιμήθηκα», είπε η Ζήνα Κουτσελίνη και πρόσθεσε:

«Δεν υπάρχει λύση γιατί αυτοί που διοικούν δεν είναι σαν τη Ζήνα. Δεν ξέρουν τι σημαίνει να είσαι ένα παιδί στο δρόμο, να είσαι μία μάνα κακοποιημένη».

Η πίστη στο Θεό

«Τώρα είμαι καλύτερα πέρασα πραγματικά δύσκολα ο κορονοϊός με τσάκισε συναισθηματικά, αλλά είμαι άνθρωπος της πίστης και προχωράω. Πολλές φορές που σκέφτηκα να τα διαλύσω όλα πήγα και άναψα ένα κεράκι και αυτό το κεράκι μου έδειξε τον δρόμο και αυτός ο δρόμος ήταν ουσιαστικός. Μια φορά κοιμάμαι και βλέπω δίπλα μου την Παναγία και μου είπε “μην φοβάσαι, εγώ εδώ είμαι εδώ”. Είδα μία εικόνα με την Παναγία κίτρινη και καφέ.

Εκείνο το πρωί θα πήγαινα στο μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ και είδα εκεί την εικόνα της Παναγίας που είδα στον ύπνο μου. Έπεσα, γονάτισα και είπε “Θεέ μου, είσαι εδώ, ευχαριστώ"» είπε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Ακόμη, μίλησε για τα συναισθήματά της, που καλείται να τα διαχειριστεί, όταν «ξεψαχνίζει» για τις ανάγκες του ρεπορτάζ τις συγκλονιστικές ιστορίες που βγαίνουν στο προσκήνιο, εξέφρασε τον θαυμασμό της για την Αγγελική Νικολούλη και αποκάλυψε γιατί νιώθει «ανήμπορη» να βοηθήσει τις κακοποιημένες γυναίκες που συναντά.

«Απολαμβάνω τις προσωπικές μου επιτυχίες όχι τις επαγγελματικές. Έχω χορτάσει την επιτυχία και πίσω από τις κάμερες πια θέλω να απολαμβάνω την επιτυχία που σου είπα πριν».

Με αφορμή τα γεγονότα της Πάτρας και το γεγονός ότι η πλειοψηφία των εκπομπών και δη των ψυχαγωγικών έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στο πολύκροτο θρίλερ ανέφερε: «Μου φαίνεται οξύμωρο σε μία ψυχαγωγική εκπομπή το περιεχόμενο να έχει λίγο έγκλημα, λίγο από μαγειρική, μόδα και ριάλιτι».

«Το θρίλερ με την Πάτρα είναι ένα σοκαριστικό θέμα αλλά αυτό που με σόκαρε περισσότερο είναι ο πιλότος που κορόιδεψε την Ελληνική Αστυνομία.

Η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ είναι το αποκορύφωμα, είναι η δολοφονία στην ελευθεροτυπία, ήταν leader opinion, έριχνε κυβερνήσεις, γιατί το σχόλιό του ήταν ελεύθερο και ρεαλιστικό. Δεν φοβόταν τίποτα και κανέναν».

«Όταν η Έμμα μπήκε στο διαδίκτυο και είδε τη δολοφονία με πήρε τηλέφωνο αλλά έκλαιγα και δεν μπορούσα να της μιλήσω και της απάντησε η συνεργάτιδά μου. Της είπε “πες τη μαμά είναι αλήθεια αυτό που διάβασα;” και της είπε “ναι, θα σου εξηγήσει η μαμά όταν γυρίσει”. Όταν πήγα σπίτι, δεν με ρώτησε. Τα παιδιά τα καταλαβαίνουν όλα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA