Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κωνσταντία Χριστοφορίδου μίλησε στη «Super Katerina» για την κακοποιητική συμπεριφορά που είχε δεχτεί στο παρελθόν από παραγωγό. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και δήλωσε αρχικά, πως η στάση του παραγωγού στην αρχή της συνεργασίας τους ήταν εντελώς διαφορετική. «Ενώ ο ίδιος άνθρωπος είχε στείλει ανθοδέσμη στο πρώτο γύρισμα για να με υποδεχτεί, στο τέλος μου είπε "για να τελειώνουμε κοπέλα μου, εγώ με έγκυες δεν δουλεύω". Ευτυχώς, που υπάρχει πλέον το #metoo. Τώρα θα ήταν αλλιώς τα πράγματα», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη: Εβελίνα Παπούλια για Νίκο Σεργιανόπουλο: Ήταν καθαρός κανιβαλισμός αυτό που έγινε από ορισμένα ΜΜΕ

Η ηθοποιός αποκάλυψε μάλιστα ότι έχει μια φίλη, η οποία έχει βρεθεί αντιμέτωπη με ένα περιστατικό, όμοιο με όσα έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα. «Ηταν μία φίλη μου, που είχα πάει στο θέατρο και μου είχε πει ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα. Οταν έγιναν γνωστά τα περιστατικά, της είπα ότι θα μιλήσω υπέρ της», δήλωσε η ηθοποιός.

Η Κωνσταντία Χριστοφορίδου αναφέρθηκε και στον Νίκο Σεργιανόπουλο, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στη δημοφιλή σειρά «Οι στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη», όπου υποδυόταν τον ρόλο της Λιλίκας Καλίτση. «Είναι μονίμως μέσα μου. Δεν μπορώ ακόμα να το πιστέψω, όσο περνούν τα χρόνια, ότι έχει φύγει. Με είχε σαν μικρή αδελφή του. Κάθε φορά που τον σκέφτομαι, μου μένει ένα χαμόγελο», είπε κλείνοντας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA