Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Έλενα Παπαρίζου έχει αποδείξει ανά τα χρόνια ότι δε φοβάται τις μεγάλες αλλαγές στα μαλλιά της, αφού μπορεί να τη γνωρίσαμε με σκούρο καστανό μαλλί, όμως, στην πορεία άνοιξε το χρώμα σε διάφορους τόνους, πειραματίστηκε με διάφορα μήκη, αφέλειες, ενώ για μια περίοδο τα είχε κόψει μέχρι και πολύ κοντά σχεδόν καρέ. 

Διαβάστε ακόμη: Το ευρωπαϊκό ρεκόρ του Γιώργου Παπαδάκη και η ανιψιά του Καπουτζίδη στις Σέρρες

Ωστόσο, όσο και αν έπαιζε με την απόχρωση του μαλλιού της και με ανταύγειες, εντελώς ξανθιά, ίσως, να μην την είχαμε ξαναδεί ποτέ μέχρι τώρα. Φαίνεται, λοιπόν, πως η Έλενα Παπαρίζου αποφάσισε να το τολμήσει και έβαψε τα μαλλιά της εντελώς ξανθά.

Το πρώτο βήμα έγινε ήδη από τη φωτογράφισή της με τον Νίκο Παναγιωτίδη για την επανένωση των Antique όπου την είδαμε με ανοικτόχρωμα μαλλιά και τώρα σε νέα της ανάρτηση στο Instagram είναι πιο ξανθιά από ποτέ με το νέο λουκ αναμφισβήτητα να της πηγαίνει πάρα πολύ, ιδιαίτερα εν όψει καλοκαιριού.

Φέτος, μάλιστα, το καλοκαίρι η ίδια θα κάνει μαζί με τον Νίκο Παναγιωτίδη συναυλίες στη Σουηδία, με τον οποίο ξανασυνεργάστηκαν μετά από 19 χρόνια, διασκευάζοντας το «Τι Τι», την ελληνική έκδοση του «Didi» του Khaled το οποίο ακούσαμε αρχικά στα ελληνικά από τον Γιώργο Αλκαίο το 1992, σε στίχους της Εύης Δρούτσα, ένα τραγούδι στο πνεύμα των μεγάλων επιτυχιών τους ως Antique.

https://www.instagram.com/p/Cc3RDSVNUyy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/tv/CcffUlHlztn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA