Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Το Πρωινό» και μίλησε για το κίνημα #metoo αλλά και τον Γιώργο Κιμούλη. Μάλιστα αποκάλυψε πως πριν από πολλά χρόνια σε έναν θίασο, ο Κιμούλης πήγε να σηκώσει τον τόνο της φωνής του στην Ελένη Ράντου η οποία εκνευρίστηκε και παραλίγο να του πετάξει μία καρέκλα. 

«Όπου επεμβαίνει εισαγγελέας, εγώ κλείνω το στόμα μου. Δεν μπορώ να μιλήσω για Φιλιππίδη και Λιγνάδη, αφού έχει επέμβει ο εισαγγελέας. Τον Γιώργο Κιμούλη βγήκα να τον υπερασπιστώ με το που έγινε η καταγγελία της Ζέτας Δούκα. Δεν ήμουν μπροστά, δεν ξέρω τι έγινε. Εγώ δεν βγήκα να υπερασπιστώ ανθρώπους που έχουν κάνει σεξουαλικά εγκλήματα. Θα ήμουν κι εγώ εγκληματίας, αν το έκανα», είπε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης.

Αναφορικά με το κίνημα #metoo είπε πως «είναι μια ιστορία που ξεκίνησε στην Αμερική με λάθος τρόπο. Είναι μια ιστορία εκδίκησης το ξεκίνημά της, είναι η ιστορία του Γούντι Άλεν και της Μία Φάροου. Που η Μία Φάροου κατέστρεψε έναν άνθρωπο από την κακία και τη ζήλια της. Το #metoo όμως είναι κάτι καλό, γιατί οι άνθρωποι πρέπει να μιλάνε, να μιλάνε δυνατά και σε ενεστώτα χρόνο, όχι μετά από χρόνια». 

«Θα σου πω κάτι που μου είχε πει ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος του θεάτρου. Μου λέει “εγώ ήμουν στο θίασο του Κιμούλη πριν 33 χρόνια και είχαμε πάρει μια νέα κοπέλα που μόλις είχε βγει από τη σχολή, την Ελένη Ράντου. Και πήγε να σηκώσει τη φωνή και η Ελένη παραλίγο να του πετάξει μια καρέκλα”. Δεν του την πέταξε βέβαια. Εγώ είμαι με κάθε άνθρωπο που υποφέρει, είτε είναι γυναίκα είτε είναι άντρας. Πρέπει όλοι να μιλάνε. Αλλά πρέπει να προσέχουμε και τι ακούμε, γιατί πολλά μπορεί να είναι περιπτώσεις εκδίκησης», αποκάλυψε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA