Μενού
  • Α-
  • Α+

Αντιμέτωπη είναι η Κιμ Καρντάσιαν με τον κίνδυνο να διαρρεύσει και δεύτερο ροζ βίντεο από την εποχή που ήταν μαζί με τον Ray J και για αυτό το λόγο έχει έρθει σε επαφή με τους δικηγόρους της, ώστε να μην επαναληφθεί η ιστορία 15 χρόνια μετά τη διαρροή του πρώτου βίντεο. 

Διαβάστε ακόμη: Οι λέξεις της γυναίκας του Γουίλ Σμιθ που τον πλήγωσαν: «Δεν ήθελα ποτέ να τον παντρευτώ»

Μπορεί τότε το επίμαχο βίντεο να εκτόξευσε - τελικά, όπως φάνηκε στην πράξη - τη δημοτικότητά της, όμως, σήμερα η κυκλοφορία ενός τέτοιου μάλλον καταστροφική θα ήταν για την Κιμ Καρντάσιαν, ειδικά εάν αναλογιστεί κανείς ότι είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών.

Γι’ αυτό το λόγο και η ίδια φέρεται να δήλωσε στους δικηγόρους της που ανέλαβαν να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να εμποδίσουν ένα δεύτερο σκάνδαλο πως κάτι τέτοιο θα συμβεί μόνο «πάνω από το πτώμα» της.

Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε στη Sun άτομο του στενού περιβάλλοντος της Καρντάσιαν, η ίδια ξέρει ότι ο Ray J έχει και άλλο υλικό που θα μπορούσε να δημοσιευτεί και είναι αποφασισμένη να προστατέψει την οικογένειά της «πάση θυσία». 

Ωστόσο, δεν έχει διευκρινιστεί εάν το εν λόγω υλικό είναι μέρος του δεύτερου ροζ βίντεο που φέρεται να αγόρασε ο Kanye West, με τον οποίο η Κιμ Καρντάσιαν έχει πάρει διαζύγιο πλέον πριν λίγο καιρό, από τον Ray J . 

Πάντως, σε παλαιότερο tweet του τον περασμένο Ιανουάριο ο Ray J είχε πει πως όλο αυτό πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή καθώς έχει και εκείνος παιδιά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA