Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (2/5) στην εκπομπή «The 2Night Show» και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την οικογένειά της, τη γενέτειρά της, Ιταλία και τη γοητεία των Ιταλών, τη συνεργασία της με την Ελεονώρα Μελέτη, αλλά και στην απώλεια των κιλών μετά την εγκυμοσύνη.

Διαβάστε ακόμη: Φλορίντα Πετρουτσέλι: Δεν πάω σε εκπομπές που ξέρω ότι δεν θα περάσω καλά

«Έχω χάσει πολλά κιλά, αλλά δεν κατάλαβα πώς. Νομίζω είναι από το πιεσμένο πρόγραμμα που ακολουθώ. Στην αρχή θέλαμε πολύ τρίτο παιδί και ο άντρας μου το είχε δεδομένο, αλλά μετά το δεύτερο περάσαμε πολύ δύσκολα και τώρα δεν το σκεφτόμασταν τόσο. Γυμνάζομαι γιατί κάπου πρέπει να εκτονωθώ, και ή θα εκτονωθώ στον Αρη ή στη γυμναστική», ανέφερε αρχικά η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Μιλώντας για τη συνεργασία της με την Ελεονώρα Μελέτη, η δημοσιογράφος δήλωσε: «Όσες φορές και να μιλήσω με την Ελεονώρα στο τηλέφωνο είναι μια έκπληξη. Την εκπομπή την κάνω με την καρδιά μου, είναι τόσο ωραίο να σου αρέσει να δουλεύεις. Να πηγαίνεις και να φεύγεις γεμάτος. Για μένα είναι πολύ σημαντικό αυτό».

Η ίδια αναφέρθηκε επίσης στους Ιταλούς, υποστηρίζοντας ότι δεν ισχύει ότι είναι ωραίοι άντρες: «Είναι φήμη πως οι Ιταλοί είναι ωραίοι άντρες, αλλά δεν είναι. Εχουν έντονη γοητεία και πολύ καλούς τρόπους και αυτό αρέσει στις γυναίκες», είπε χαρακτηριστικά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA