Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που μετρά 25 χρόνια κοινής πορείας, ενώ έχουν αποκτήσει έναν γιο. Ωστόσο, αυτό που έχει μείνει χαραγμένο στις μνήμες όλων είναι η πρόταση γάμου που είχε κάνει ο τραγουδιστής στην αγαπημένη του.

Ηταν παραμονή Πρωτοχρονιάς του 1997 όταν στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά ο Διονύσης Σχοινάς έκανε on air πρόταση γάμου στην Καίτη Γαρμπή. Ο τραγουδιστής έβγαλε από την τσέπη του το δαχτυλίδι και έκανε την πρόταση. «Τι θα γίνει; Θα με παντρευτείς τελικά;», είπε, όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε τι εύχεται για τον νέο χρόνο.

Η Καίτη έμεινε άφωνη και -σαστισμένη και εμφανώς συγκινημένη- ψιθύρισε «είσαι τρελός;», η Ρούλα Κορομηλά ζήτησε να γίνει η Πρωτοχρονιά νωρίτερα (ήταν είκοσι λεπτά πριν από τις 23:00).

https://www.instagram.com/tv/CdITZN3IKeq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Με αφορμή τα 25 χρόνια γάμου τους (σ.σ. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Μάιο του 1997), ο Διονύσης Σχοινάς ανέβασε στο Instagram του το βίντεο με την πρόταση γάμου. «25 χρόνια μαζί βασίλισσα μου», έγραψε στην ανάρτησή του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA