Μενού
  • Α-
  • Α+

Πριν από λίγες ημέρες η Kim Kardashian δέχτηκε βροχή αρνητικών σχολίων όταν αποφάσισε να φορέσει στο Met Gala 2022 το εμβληματικό φόρεμα που είχε βάλει η Μέριλιν Μονρόε όταν ευχόταν «Χρόνια Πολλά» στον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ, J F. Kennedy, προκαλώντας πολλές αντιδράσεις.

Διαβάστε ακόμη: Met Gala: Το φόρεμα της Marilyn Monroe δεν έκλεινε στην Kim Kardashian - Η λύση που βρέθηκε για να το φορέσει

Με νέα της ανάρτηση στο Instagram η Kim Kardashian αποκάλυψε πως φόρεσε και δεύτερο θρυλικό φόρεμα της Μέριλιν Μονρόε στο πάρτι μετά το Met Gala 2022 και συγκεκριμένα, το πράσινο φόρεμα που είχε φορέσει η σταρ του Χόλιγουντ στις Χρυσές Σφαίρες το 1962 όταν είχε κερδίσει το «βραβείο αγαπημένης ηθοποιού του παγκόσμιου κινηματογράφου».

«Για να ολοκληρώσω τη βραδιά μου μετά το Met, είχα την τιμή να αλλάξω και να φορέσω το φόρεμα του σχεδιαστή Νόρμαν Νόρελ που φόρεσε η Μέριλιν Μονρόε στις Χρυσές Σφαίρες το 1962 όπου έλαβε το βραβείο Henrietta For World Film Favorite. Στην προσπάθειά μου να βρω το φόρεμα με τις χάντρες, που φόρεσα στο Gala, ανακάλυψα ότι το εμβληματικό πράσινο φόρεμα με παγιέτες της Μέριλιν ανήκε στη @heritageauctions». Ακόμα ανακάλυψα ότι ο ιδιοκτήτης της Χρυσής Σφαίρας που έλαβε εκείνο το βράδυ δεν ήταν άλλος από το φίλο μου, Τζεφ Λέιθαμ. Το είδα σαν σημάδι, σαν να ευθυγραμμίστηκαν τα αστέρια. Το ότι μπόρεσα να διοχετεύσω τη Μέριλιν που κρύβω μέσα μου, σε αυτή την ξεχωριστή βραδιά, θα είναι πάντα ένα από τα μεγαλύτερα προνόμια για εμένα», έγραψε η Κιμ Καρντάσιαν στη λεζάντα της ανάρτησής της. 

https://www.instagram.com/p/CdOTrhNFJAe/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πάντως, με μια πρώτη ματιά στα σχόλια στο προφίλ της Κιμ Καρντάσιαν στο Instagram, μάλλον ούτε αυτή της η εμφάνιση ενθουσιάζει τους περισσότερους followers της παρά περισσότερο τους έχει εξοργίσει, με πολλούς να τη συμβουλεύουν να μην αντιγράφει τη Μονρόε και να βρει δικό της στυλ. Βέβαια, δεν έλειψαν και μερικοί που «διασκεδάζουν» από τώρα με το σάλο που ξέρουν ότι θα προκληθεί πάλι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA