Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γιώργος Κατσαούνης αποτελούσε ένα από τα μεγάλα φαβορί του Survivor. Ωστόσο, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, ο παίκτης αποβλήθηκε από το ριάλιτι επιβίωσης εξαιτίας της ανάρμοστης συμπεριφοράς του. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κατσαούνης έκρυψε τα παπούτσια του Καραγκούνια για πλάκα, αλλά εκείνος εκνευρίστηκε και άρχισε να βρίζει γενικά, βρισιές, τις οποίες πήρε, όμως, ο Κατσαούνης προσωπικά.

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Γιώργος Κατσαούνης: Το μήνυμα της αδερφής του μετά την αποβολή του από το παιχνίδι

Στη συνέχεια ο Τάκης ισχυρίστηκε ότι τον κλώτσησε, ενώ ήταν ξαπλωμένος και χρειάστηκε να μεσολαβήσουν οι συμπαίκτες τους για να εκτονωθεί η κατάσταση. Η παραγωγή δεν είχε άλλη επιλογή από το να αποβάλλει τον παίκτη, με το ριάλιτι επιβίωσης να χάνει έναν από τους παίκτες με μεγάλο κοινό. 

Με αφορμή την αποχώρησή του από το Survivor, κάναμε μια βόλτα στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram. Τι βρήκαμε εκεί; Μηχανές, μποξ και αγάλματα

https://www.instagram.com/p/CXmIwI7LjaC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CXdpW-QDED4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/tv/CW8k1N1jf36/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CSrQvU-DW_v/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CP5sUYcJebX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CPvQqOhpe4s/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CP3NselpiVD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/tv/CQV3plBD1dy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Γιώργος Κατσαούνης γεννήθηκε το 1994 και ζει στα Φάρσαλα της Λάρισας. Το επάγγελμα του είναι αγρότης και καλλιεργεί λαχανικά και όσπρια. Όπως είχε πει και στο βιογραφικό του πριν μπει στο παιχνίδι, «μερικά από τα χόμπι του είναι η πυγμαχία και οι αγώνες δρόμου με μηχανές. Είναι αθλητικός, δραστήριος και του αρέσει η επιβίωση σε αντίξοες συνθήκες. Σαν χαρακτήρας είναι πολύ ευγενής, αλλά και παρορμητικός και αντιδραστικός».

Μένει να δούμε τώρα πώς θα σχολιάσει ο ίδιος τα όσα έγιναν στο Survivor και οδήγησαν στην αποβολή του. Η αδερφή του πάντως, Αναστασία, εξέφρασε τη στήριξή της στον πρώην παίκτη του ριάλιτι, γράφοντας: «Καλή επιστροφή αδερφέ μου. Φεύγεις με το κεφάλι ψηλά και με τον κόσμο δίπλα σου». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA