Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Νίκος Παππάς μίλησε στο Στούντιο 4 για την περίοδο της ζωής του που ένιωθε ανηδονία, αλλά και για τη σχέση του με τα υλικά αγαθά στο παρελθόν, αλλά και σήμερα.  

Διαβάστε ακόμη: Δημήτρης Κοτταρίδης - Γιάννης Πιτταράς: «Έχουμε παίξει μπάλα έξω από το Μαξίμου με νεράντζια»

«Κάποια στιγμή επειδή έπιασα τα όνειρα και τις φιλοδοξίες μου λίγο νωρίς, άδειασα λίγο μέσα μου και δεν είχα το ίδιο κίνητρο, ένιωθα μια ανηδονία. Νομίζω έχει να κάνει με τον χαρακτήρα. Πήγαινα στο γήπεδο και δεν είχα μεγάλη ευχαρίστηση. Είναι βάναυσο γιατί νιώθεις μετέωρος. Σηκώνομαι το πρωί και αναρωτιέμαι "τι πρέπει να κάνω; τι θέλω να κάνω;" Νομίζω όλοι το περνάνε», είπε χαρακτηριστικά ο δημοφιλής μπασκετμπολίστας. 

Όσον αφορά τη σχέση του με τα χρήματα και τα υλικά αγαθά, ο ίδιος είπε πως «Παράπονο δεν έχω. Η οικογένειά μου μου παρείχε τα πάντα, θυσίαζαν τον εαυτό και τις ανάγκες τους για τα παιδιά τους. Δεν μου έλειψε τίποτα. Παρ' όλα αυτά, όταν είσαι μικρός και αθώος μπορεί να σου μείνουν κάποια απωθημένα, κάποιοι καημοί, όπως καλή ώρα μου είπατε για το αυτοκίνητο. Μια χαρά ήταν το αυτοκίνητο του πατέρα μου, αλλά εγώ ήθελα ένα μεγαλύτερο. Πολύ ωραίο ήταν και το σπίτι μας στην Αιδηψό, εγώ ήθελα κι άλλες παροχές. Εντάξει, αυτά τα ματαιόδοξα πράγματα δεν ξεπερνούν το όριο του υγιούς και είναι λίγο αυτονόητα».

«Δεν έχω πια τέτοια απωθημένα. Θεωρώ ότι τελειώνουν, επαναπροσδιορίζεις τους στόχους σου, αναθεωρείς. Κάποια στιγμή χορταίνεις. Ας πούμε πως έχω κορεστεί από αυτά τα πράγματα, δεν μου λένε κάτι ιδιαίτερο. Ωραία είναι τα υλικά αγαθά του καπιταλισμού, είναι για όλους. Και για μένα και για σένα. Από τη στιγμή που τα παίρνουμε με νόμιμο τρόπο και όμορφο, καλό είναι τα χαιρόμαστε. Μέχρι εκεί χωρίς υπερβολές», τόνισε ο Νίκος Παππάς. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA