Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής της ΕΡΤ1, «Από τις έξι», Δημήτρης Κοτταρίδης και Γιάννης Πιτταράς αποκάλυψαν στο «Στούντιο 4» πως όταν τους έγινε η πρόταση από τη δημόσια τηλεόραση, εκείνοι ήταν αρνητικοί και ύστερα από επιμονή της ΕΡΤ, τελικά, άλλαξαν γνώμη και είπαν το "ναι"

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Παπαγεωργίου: «Με τη Δανάη Μιχαλάκη κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να μείνει μυστικός ο γάμος μας»

Ο Δημήτρης Κοτταρίδης δεν έκρυψε πως επηρεασμένος από τη θεματολογία της εκπομπής με τα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων, αποφάσισε να παρακολουθήσει τον μικρό γιο του όταν του ανακοίνωσε πως θα πάει με φίλους του βόλτα στην πλατεία.

«Τον πήρα από πίσω κανονικά, δεν πήρε χαμπάρι. Μαζί με έναν άλλο μπαμπά ήμασταν πίσω από την πρασιά στο παγκάκι κανονικά με τον καφέ μας, δε μας πήρε είδηση. Έλεγξα ότι ήταν εντάξει, πρόσεχε, ήμουν πιο ήσυχος, την επόμενη φορά θα τον αφήσω πιο ήσυχα», παραδέχτηκε ο δημοσιογράφος. 

Συμπλήρωσε δε πως «Σκέφτομαι πώς ήταν η δική μας γενιά στο Γυμνάσιο. Είναι άλλα παιδιά τώρα, έχουν άλλη νοοτροπία, άλλες παραστάσεις. Εμείς ήμασταν άλλη γενιά. Ζούσαμε σε έναν πολύ πιο μικρό κόσμο».

Με τη σειρά του ο Γιάννης Πιτταράς θυμήθηκε τη δική του παιδική ηλικία, λέγοντας - μεταξύ άλλων - πως ήταν ζωηρός. «Σπάγαμε τζάμια, χτυπάγαμε κουδούνια, αλλά δε βρίζαμε. Το μεγάλο bullying το έφαγα στο Γυμνάσιο και βρίζανε και δεν ήξερα τι είναι». 

Οι δυο παρουσιαστές δεν έκρυψαν πως δεν είναι κολλητοί φίλοι και και δεν κάνουν ιδιαίτερη παρέα εκτός εκπομπής, αλλά έχουν μια καλή χημεία μεταξύ τους και επειδή γνωρίζονται πολλά χρόνια, τα έχουν κάνει όλα μαζί. 

«Ήμασταν 20 χρόνια στο ίδιο πεζοδρόμιο, έχουμε κάνει ταξίδια στο εξωτερικό, έχουμε κοιμηθεί στο ίδιο δωμάτιο, έχουμε παίξει μπάλα έξω από το Μαξίμου με νεράντζια, τα έχουμε όλα», εξήγησαν Δημήτρης Κοτταρίδης και Γιάννης Πιτταράς. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA