Μενού
  • Α-
  • Α+

Η δίκη ανάμεσα στην Άμπερ Χερντ και τον Τζόνι Ντεπ συνεχίζεται με την πρώτη να αναφέρει σε κατάθεσή της το όνομα της Κέιτ Μος ενώ εξιστορούσε έντονους καυγάδες που είχε με τον Ντεπ.

Διαβάστε ακόμη: Johnny Depp: Αίτημα για επιστροφή του στην ταινία «Οι Πειρατές της Καραϊβικής» - Κοντά στις 500.000 υπογραφές

Σε έναν από αυτούς, όπως ανέφερε, τον χτύπησε για πρώτη φορά στο πρόσωπο επειδή φοβήθηκε ότι ενώ στέκονταν στη σκάλα, εκείνος ετοιμαζόταν να σπρώξει την αδερφή της, Γουίτνεϊ, προς τα κάτω.

Τελικά, ο Ντεπ δεν έσπρωξε την αδερφή της Χερντ, η οποία, όμως, έκανε το λάθος να αναφερθεί σε παρόμοιο περιστατικό που είχε ακούσει ότι είχε συμβεί ανάμεσα στον Ντεπ και την Κέιτ Μος την περίοδο που ήταν ζευγάρι από το 1994 έως το 1997, θέλοντας να αποδείξει πως ο σταρ του Χόλιγουντ έχει υπάρξει βίαιος και με προηγούμενους συντρόφους του.

«Θυμήθηκα που είχα ακούσει ότι έσπρωξε μια πρώην φίλη του, την Κέιτ Μος, κάτω από τις σκάλες. Είχα ακούσει αυτή τη φήμη από δύο άτομα και ήταν φρέσκια στο μυαλό μου», ανέφερε στην κατάθεσή της η Χερντ, χωρίς να υπολογίσει ότι αυτή η αναφορά μπορεί να της γυρίσει μπουμερανγκ. 

«Η Κέιτ Μος είναι ακόμα, φίλη με τον Τζόνι. Στο παρελθόν, δεν επιτρεπόταν για αυτόν ακριβώς τον λόγο να έρθει και να καταθέσει υπέρ του. Τώρα όμως, η κυρία Χερντ μας έδωσε την ευκαιρία», δήλωσε ένας από τους δικηγόρους του Ντεπ στη New York Post, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να καλεστεί στο δικαστήριο, μια εξέλιξη που μάλλον δε θα βγει σε καλό στη Χερντ. 

Άλλωστε, όπως εξήγησε ο δικηγόρος του Ντεπ: «Αυτό που έκανε η Χερντ είναι ένα μεγάλο λάθος. Άθελά της μας άνοιξε μια ακόμα πόρτα. Επιπλέον, αυτό το περιστατικό που ισχυρίζεται για την κυρία Μος και τον κύριο Ντεπ δεν ισχύει και το μοντέλο θα το επιβεβαιώσει».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA