Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα την Παρασκευή (13/5) - μεταξύ άλλων - για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου, τη δημοσιότητα που πήρα ο χωρισμός του με τη Σίσσυ Χρηστίδου, την καραντίνα, ενώ αποκάλυψε εάν έχει κάποιο επαγγελματικό απωθημένο.

Διαβάστε ακόμη: Θοδωρής Μαραντίνης: «Ξεκίνησα ψυχοθεραπεία μετά τη γέννηση του γιου μου - Ένιωθα ότι έφταιγα για τα πάντα»

«Δεν θα ξαναπαντρευόμουν. Είναι πολύ νωρίς ακόμα και να σκεφτώ οτιδήποτε κοντά στο γάμο, δεν ξέρω καν αν θα πάω και σε γάμο φίλου μου. Ούτε τότε έλεγα ότι θα παντρευτώ και παντρεύτηκα. Αυτά τα πράγματα έρχονται την κατάλληλη στιγμή και όταν υπάρχει λόγος», είπε χαρακτηριστικά ο frontman των Onirama.

Όσον αφορά τη μεγάλη δημοσιότητα που πήρε ο χωρισμός του από τη Σίσσυ Χρηστίδου, ο ίδιος παραδέχθηκε πως τα Μέσα του φέρθηκαν καλά. 

«Τα Μέσα μου φέρθηκαν αρκετά καλά. Κάποιες φορές στεναχωρήθηκα. Σαφώς ξέφυγαν κάποιες φορές. Μετά τον χωρισμό μου φέρθηκαν λίγο πιο άσχημα απ' ό,τι περίμενα και κάποιοι δημοσιογράφοι όταν μιλήσαμε επί του θέματος σεβάστηκαν πάρα πολύ το γεγονός ότι ήταν υπάρχουν παιδιά, δεν μπορούμε να γράφουμε ό,τι θέλουμε και λειτούργησαν σε ένα διαφορετικό επίπεδο. Τους ευχαριστώ γι' αυτό. Επομένως, σε έναν μέσο όρο, θα έλεγα ότι μου φέρθηκαν καλά», ανέφερε.

Δε δίστασε να παραδεχθεί πως «Η προσωπική μου ζωή με τη Σίσσυ παραήταν στο προσκήνιο, υπάρχει βέβαια κι η παγίδα με το social. Εγώ κάνω μια δουλειά που έχει μια διαφορετική οπτική και η Σίσσυ μια άλλη δουλειά με διαφορετική οπτική. Της Σίσσυς έχει περισσότερη κλειδαρότρυπα η ζωή σε σχέση με τη δουλειά που κάνει σε αντίθεση με του καλλιτέχνη που χτίζει ίσως ένα μυστήριο για να δώσει τέχνη. Ίσως να μπερδεύτηκαν λίγο οι ισορροπίες», εξομολογήθηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Στη συνέχεια μίλησε για την περίοδο της καραντίνας, η οποία από ένα σημείο και μετά τον πήρε από κάτω, όπως είπε. 

«Η καραντίνα στην αρχή με βόλεψε. Έκανα γυμναστική, μαγείρευα, ήμουν με τα παιδιά. Μετά, που ξεκίνησε να επηρεάζει και το οικονομικό κομμάτι, με πήρε από κάτω. Σε μία τριετία ήρθε το ένα μετά το άλλο, πέρασα κι ένα θέμα υγείας, που ακόμα δεν έχω ξεπεράσει. Έκανα μια αποτυχημένη επέμβαση στο στομάχι»,

Τέλος, σε ερώτηση εάν έχει κάποιο επαγγελματικό απωθημένο, η απάντηση ήταν αρνητική. 

«Δεν έχω κάποιο επαγγελματικό απωθημένο και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Μας έχουν κάνει 2 προτάσεις να πάμε στη Eurovision ως Onirama. Τότε είχε και μία περίεργη βαρύτητα για την Ελλάδα και δεν θέλαμε να πάρουμε την ευθύνη», είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA