Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μαρία Φιλίππου, η τηλεοπτική «Μέλπω» από τη σειρά «Η Γη της Ελιάς», μίλησε τη Δευτέρα (16/5) στο «Στούντιο 4» για το πώς αντιμετώπισε το διαζύγιό της, αλλά και για το αν θα συνεχίσει του χρόνου στην επιτυχημένη σειρά του Mega.

Διαβάστε ακόμη: Η Γη της Ελιάς - Επόμενα επεισόδια: Ο Φίλιππος μαθαίνει την αλήθεια για το μωρό και καταρρακώνεται

«Είχα θυμό μέσα στο διαζύγιο, δεν ήταν ακριβώς δική μου επιλογή. Μπορεί μια σχέση να έληξε, αλλά εγώ, ας πούμε δεν ήθελα να λήξει. Βασικά, δεν ήθελα να διαλυθεί η οικογένεια και όταν σου συμβαίνει και δεν είσαι εσύ αυτός που το αποφασίζεις, κάπως δεν σου αρέσει. Η λογική μου μπορεί να μου λέει ότι πρέπει να κάνω αυτό, αλλά το συναίσθημα μου έλεγε άλλα. Συνήθως το συναίσθημά μου εμένα δεν με ξεγελά, οπότε πάντα ακολουθώ αυτό», δήλωσε η Μαρία Φιλίππου. 

«Η σχέση είχε τελειώσει, αλλά εγώ δεν ήμουν έτοιμη να το δεχτώ, ίσως γιατί είχα τα παιδιά και μπορεί και αυτό να είναι λάθος. Μου πήρε καιρό, μπορεί και τρία τέσσερα χρόνια, μπορεί να μη μου έχει φύγει και εντελώς, μπορεί και να το παίζω, χωρίς να σημαίνει ότι με ενδιαφέρει ή ότι θέλω να γυρίσω. Ένας χωρισμός είναι απώλεια. Έχει τελειώσει αυτή η σχέση και προσπαθώ να δω αν με αυτόν τον άνθρωπο που έχω δύο παιδιά και τον αγαπώ, μπορούμε να συνυπάρξουμε κάτω από μια άλλη συνθήκη και οι τέσσερις. Πιστεύω πως μπορούμε», εξήγησε η γνωστή ηθοποιός.

«Ζήτησα βοήθεια αρχικά για τα παιδιά μου. Λες έχω ένα θέμα και πρέπει ένας ειδικός να με βοηθήσει. Αφού το έκανα αυτό, εγώ ένιωθα λίγο χαμένη. Πήγα σε δύο τρεις ψυχολόγους. Ευτύχησα γιατί είχα σοφούς φίλους που στάθηκαν δίπλα μου, με στήριξαν και βεβαίως και η οικογένειά μου. Σε εμένα τη δουλειά που θα μπορούσε να μου κάνει ένας ψυχολόγος, εμένα μου την έκανε ένας φίλος», τόνισε η Μαρία Φιλίππου.

Όσον αφορά το ρόλο της στη σειρά «Η Γη της Ελιάς» η Μαρία Φιλίππου είπε πως για φέτος η συμμετοχή της στη σειρά έχει ολοκληρωθεί, αλλά δε γνωρίζει ακόμα αν θα επιστρέψει στη δεύτερη σεζόν. 

«Εγώ ήμουν φιλοξενούμενη και πέρασα καταπληκτικά. Όταν δουλεύεις με τον Ανδρέα Γεωργίου και τον Κούλλη Νικολάου - εκτός ότι σου παρέχουν ό,τι χρειάζεσαι - σου δημιουργούν έναν κλίμα, έτσι ώστε να μπορέσεις να λειτουργήσεις όσο καλύτερα μπορείς. Είναι σαν μια πολύ μεγάλη οικογένεια. Όποτε συνεργαζόμαστε νιώθω ευτυχής γιατί θέλω ωραίες συνεργασίες. Δεν το ξέρω ακόμα αν ο ρόλος μου τελείωσε. Για αυτή τη χρονιά τελείωσε, δεν ξέρω αν θα επανέλθει. Μπορεί να επανέλθει, δεν το ξέρω ακόμη», ξεκαθάρισε η Μαρία Φιλίππου. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA