Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Άννα Αδριανού μίλησε στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι με την Μάριον» για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο του θεάτρου και πώς εκείνη έχει αντιμετωπίσει τις διάφορες μορφές εξουσίας στο παρελθόν, αλλά και για τον γιατρό που την παρενόχλησε στο παρελθόν, ενώ η μητέρα της ήταν άρρωστη στο νοσοκομείο. 

Διαβάστε ακόμη: Μαρία Κοζάκου για το ομοφοβικό σχόλιο στον Γιώργο Καπουτζίδη: «Το είχαμε συζητήσει και είχαμε πει να μιλήσει»

«Ο πατέρας μου μού έμαθε να μη "μασάω" στην εξουσία, ό,τι εξουσία και αν είναι. Δεν μου έτυχε ποτέ γιατί δεν ήμουν ενδοτική κι αυτό φαινόταν πάντα. Όταν έχεις φόβο είτε για τη δουλειά σου είτε τον εαυτό σου είτε για τη συμπεριφορά σου είτε για τη συμπεριφορά του άλλου, ελκύεις κατά κάποιο τρόπο αυτές τις συμπεριφορές. Με τον ίδιο τρόπο ο σαδιστής έλκεται από ένα φοβισμένο άνθρωπο», είπε αρχικά η Άννα Αδριανού.

Πρόσθεσε δε ότι «Μου έχει τύχει όμως να βρεθώ σε ένα μεγάλο νοσοκομείο με τη μητέρα μου που ήταν πάρα πολύ άρρωστη κι είχε πολύ μεγάλη ανάγκη κι ο γιατρός να μου την "πέσει" προκειμένου να την κάνει καλά». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA