Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Στάθης Ψάλτης, έφυγε από τη ζωή στις 21 Απριλίου του 2017 και σήμερα Τετάρτη (17/5) - πέντε χρόνια μετά - πραγματοποιήθηκε η εκταφή του στο Κοιμητήριο Ζωγράφου όπου είχε γίνει η ταφή του. 

Διαβάστε ακόμη: Πέθανε σε ηλικία 61 ετών ο δημοσιογράφος Κώστας Τσαούσης

Σύμφωνα με ανάρτηση στην ομάδα του Facebook «Μένουμε Ζωγράφου», η εκταφή του Στάθη Ψάλτη έγινε «υπηρεσιακά» και «ουδείς ασχολήθηκε» με το συγκεκριμένο θέμα. Η ανάρτηση συνοδευόταν από δύο φωτογραφίες, μία πριν και μία μετά το σπάσιμο του τάφου.

Τα παραπάνω είχαν σαν αποτέλεσμα να ξεσπάσει η Μαίρη Μπάρκουλη, η οποία αναδημοσίευσε την ανάρτηση και έγραψε: «Ντροπή… Είχα ενημερώσει να πληρώσω εγώ την εκταφή και να αναλάβω τα οστά. Και ο δήμαρχος μου υποσχέθηκε ότι δεν πρόκειται να τον βγάλει κανείς. Ντροπή και αίσχος».

Λίγο αργότερα η ανάρτηση κατέβηκε και η Μαίρη Μπάρκουλη ανέβασε μια νέα ανάρτηση όπου ανέφερε τα εξής: 

«Μόλις μίλησα με τον δήμαρχο, ο οποίος μου εξήγησε ότι ύστερα από άκαρπες προσπάθειες να βρουν τους συγγενείς του, το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε την εκταφή. Όλα έγιναν όπως έπρεπε και θα επικοινωνήσω με τον αντιδήμαρχο για τα οστά και τη φροντίδα τους που ζήτησα να το κάνω όπως πρέπει».

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fmary.barkouli%2Fposts%2F5795434590470212&show_text=true&width=500

Τέλος, η Μαίρη Μπάρκουλη ανέβασε ένα ακόμα ποστ με μία φωτογραφία του Στάθη Ψάλτη με τον αγαπημένο ηθοποιό να χαμογελάει και εκείνη να γράφει: «Χαμογέλα Στάθη μου. Έχεις όλο τον κόσμο δίπλα σου. Το Σπύρο Μπιμπίλα, την Άννα Φόνσου. Μη στεναχωριέσαι για τίποτα. Σ’ αγαπάμε».

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fmary.barkouli%2Fposts%2F5795640847116253&show_text=true&width=500
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA