Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μαρία Αντωνά μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τις φήμες που κυκλοφόρησαν από τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ για τον σύντροφό της Αρη Σοϊλέδη και τη σχέση του με τη Σοφιάννα Αβραμάκη στο Survivor. Η δημοσιογράφος τόνισε ότι δεν αμφέβαλλε ούτε λεπτό για τον αγαπημένο της και δεν θέλει να δώσει έκταση στο θέμα.

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Σοφιάννα Αβραμάκη: Η συνάντηση με τη Μαρία Αντωνά - «Υπάρχει ένταση γιατί υπάρχει ο Καραγκούνιας»

«Συναντήθηκα και με τη Σοφιάννα και τα έχουμε πει όλα. Δεν θέλω να δώσω άλλη διάσταση», είπε χαρακτηριστικά. Πρόσθεσε μάλιστα, πως όλο αυτό το θέμα που δημιουργήθηκε ήταν πολύ άβολο για την ίδια και θέλει πλέον, να «κρατήσει τις ισορροπίες». Οσο για το αν έχει επικοινωνήσει με τον Αρη Σοϊλέδη, όταν εκείνος παραβίασε τους κανονισμούς και χρησιμοποίησε ένα κινητό τηλέφωνο, είπε: «Θα αφήσω τις εξηγήσεις για εκείνον, όταν με το καλό επιστρέψει στην Ελλάδα».

Τέλος, αποκάλυψε πως έχει ήδη επιλέξει το νυφικό για τον γάμο τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA