Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά το αλαλούμ που δημιουργήθηκε τις τελευταίες ημέρες με την υπηρεσιακή εκταφή του Στάθη Ψάλτη χωρίς την παρουσία κάποιου συγγενικού του προσώπου - αφού, όπως ισχυρίζεται ο Δήμος Ζωγράφου ήταν αδύνατο να έρθει σε επαφή με κάποιο συγγενή - ο αδελφός του, Γιάννης Ρώτας μίλησε στην εκπομπή Open Weekend, χωρίς να κρύψει τη στενοχώρια του για ό,τι συνέβη.

Διαβάστε ακόμη: Στάθης Ψάλτης: Σήμερα η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για το πού θα μεταφερθούν τα οστά του ηθοποιού

«Τραβήξαμε αυτό που τραβήξαμε. Το τακτοποιήσαμε όμως. Θα τον πάμε στο Α’ Νεκροταφείο. Ήταν του δημάρχου ανοησία αυτή, δυστυχώς. Ο Στάθης ήταν αντιδήμαρχος Ζωγράφου γι’ αυτό τον πήγαμε εκεί και κάνανε αυτό που κάνανε, το ελεεινό. Είμαι πέντε μέρες χάλια με αυτή την ιστορία, αλλά τακτοποιήθηκε τώρα. Με την ανιψιά μου, τη Μαρία μιλήσαμε», είπε αρχικά ο Γιάννης Ρώτας. 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην τελευταία σύζυγο του Στάθη Ψάλτη, Χριστίνα, με την οποία, όπως είπε, δεν έχει πλέον ο ίδιος επαφές.

 

«Με εμένα δεν επικοινώνησε κανείς από τον Δήμο και αυτή η γυναίκα η τελευταία που είχε, της είχε πάρει σπίτι στου Ζωγράφου γι’ αυτό τον βάλανε εκεί, εμείς θέλαμε να πάει στο Α’ Νεκροταφείο. Με αυτή εγώ δεν έχω καθόλου επαφές, έχουν τελειώσει τα κόλπα. Αυτή έπρεπε να ειδοποιήσει ο δήμαρχος. Αυτή τι έκανε; Άφησε να γίνει όλο αυτό; Η πρώτη βόλτα μου θα είναι στον Στάθη. Ήμασταν πολύ αγαπημένα αδέρφια με τον Στάθη, λατρεμένα. 

Το τελευταίο διάστημα πριν πεθάνει, με τη Χριστίνα είχαν χωρίσει. Την είχε χωρίσει ο Στάθης, την είχε βγάλει από το δωμάτιο και έμενε μόνη της γιατί έκανε την "κυρία Ψάλτη". Ας είναι καλά και ό,τι έγινε, έγινε» ανέφερε ο Γιάννης Ρώτας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA