Μενού
  • Α-
  • Α+

Το πρωί της Τρίτης (17/5), πέντε χρόνια μετά τον θάνατό του Στάθη Ψάλτη πραγματοποιήθηκε η εκταφή του στο Κοιμητήριο Ζωγράφου, κάτι που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, καθώς συγγενείς του ανέφεραν ότι κανείς δεν τους ενημέρωσε για τη διαδικασία. Σχετικά με τις αντιδράσεις που έχουν δημιουργηθεί μίλησαν στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Ζωγράφου, κος Θεόδωρος Μετικαρίδης και ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας.

Διαβάστε ακόμη: Δήμος Ζωγράφου για την εκταφή του Στάθη Ψάλτη: «Αναζητήσαμε συγγενείς, αλλά δεν τους βρήκαμε»

«Σήμερα, το δημοτικό συμβούλιο θα έχει ως θέμα τη μεταφορά των οστών του Στάθη Ψάλτη, που ήδη φυλάσσονται σε ειδικό χώρο στο οστεοφυλάκιο. Τα οστά θα τοποθετηθούν με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου σε οστεοθήκη, που υπάρχει ήδη στο μαυσωλείο για τους διατελέσαντες δημοτικούς συμβούλους κλπ.», είπε αρχικά ο Θεόδωρος Μετικαρίδης.

Σπύρος Μπιμπίλας: «Ο Δήμος έπρεπε να καλέσει το ΣΕΗ - Να μιλήσουν με την κόρη του Στάθη Ψάλτη»

«Αφού δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία, πώς και δεν σκέφτηκαν να καλέσουν σ' εμάς; Οι άνθρωποι αλλάζουν τηλέφωνα συχνά. Θα είχε λυθεί το πρόβλημα. Η κόρη του Στάθη Ψάλτη σε συνεννόηση με εμάς, έχει σκεφτεί ότι καλό θα ήταν να μεταφερθούν τα οστά στο μαυσωλείο του Α’ νεκροταφείου, όπου φυλάσσονται τα οστά και άλλων ηθοποιών. Θα πρέπει να μιλήσουν από το δήμο με την κόρη του Στάθη Ψάλτη για να παρθεί η τελική απόφαση, και να μην πάρει την απόφαση το δημοτικό συμβούλιο» ανέφερε από τη μεριά του ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA