ΚΟΙΝΩΝΙΑ
19/05/2022 11:50

Στάθης Ψάλτης: Σήμερα η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για το πού θα μεταφερθούν τα οστά του ηθοποιού

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το τελευταίο 24ωρο η ανακοίνωση της εκταφής του αείμνηστου Στάθη Ψάλτη - Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Ζωγράφου, Θεόδωρος Μετικαρίδης μίλησε για την διαδικασία που θα ακολουθήσει - Τι είπε ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Στάθης Ψάλτης: Σήμερα η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για το πού θα μεταφερθούν τα οστά του ηθοποιού
(Πηγή: NDP)
Ανάγνωση:

Το πρωί της Τρίτης (17/5), πέντε χρόνια μετά τον θάνατό του Στάθη Ψάλτη πραγματοποιήθηκε η εκταφή του στο Κοιμητήριο Ζωγράφου, κάτι που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, καθώς συγγενείς του ανέφεραν ότι κανείς δεν τους ενημέρωσε για τη διαδικασία. Σχετικά με τις αντιδράσεις που έχουν δημιουργηθεί μίλησαν στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Ζωγράφου, κος Θεόδωρος Μετικαρίδης και ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας.

Διαβάστε ακόμη: Δήμος Ζωγράφου για την εκταφή του Στάθη Ψάλτη: «Αναζητήσαμε συγγενείς, αλλά δεν τους βρήκαμε»

«Σήμερα, το δημοτικό συμβούλιο θα έχει ως θέμα τη μεταφορά των οστών του Στάθη Ψάλτη, που ήδη φυλάσσονται σε ειδικό χώρο στο οστεοφυλάκιο. Τα οστά θα τοποθετηθούν με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου σε οστεοθήκη, που υπάρχει ήδη στο μαυσωλείο για τους διατελέσαντες δημοτικούς συμβούλους κλπ.», είπε αρχικά ο Θεόδωρος Μετικαρίδης.

Video Loading...

Σπύρος Μπιμπίλας: «Ο Δήμος έπρεπε να καλέσει το ΣΕΗ - Να μιλήσουν με την κόρη του Στάθη Ψάλτη»

«Αφού δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία, πώς και δεν σκέφτηκαν να καλέσουν σ' εμάς; Οι άνθρωποι αλλάζουν τηλέφωνα συχνά. Θα είχε λυθεί το πρόβλημα. Η κόρη του Στάθη Ψάλτη σε συνεννόηση με εμάς, έχει σκεφτεί ότι καλό θα ήταν να μεταφερθούν τα οστά στο μαυσωλείο του Α’ νεκροταφείου, όπου φυλάσσονται τα οστά και άλλων ηθοποιών. Θα πρέπει να μιλήσουν από το δήμο με την κόρη του Στάθη Ψάλτη για να παρθεί η τελική απόφαση, και να μην πάρει την απόφαση το δημοτικό συμβούλιο» ανέφερε από τη μεριά του ο Σπύρος Μπιμπίλας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΣΤΑΘΗΣ ΨΑΛΤΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΕΚΤΑΦΗ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ