Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» μίλησε ο Τριαντάφυλλος για τη «δεύτερη καριέρα» του στο τραγούδι μετά τη συμμετοχή του στο Survivor αλλά και για το ενδεχόμενο να πάρει μέρος ξανά στο ριάλιτι επιβίωσης. Οπως ανέφερε ο Τριαντάφυλλος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, μετά τη συμμετοχή του στο Survivor έκανε το «βήμα, το παραπάνω, το πιο δυνατό» σε ό,τι αφορά την καριέρα του, γιατί τον έμαθαν άνθρωποι όλων των ηλικιών.

Στην ερώτηση ένα θα ξαναπήγαινε στο Survivor, ο Τριαντάφυλλος απάντησε θετικά, μόνο εφόσον όμως κάνει καλή προπόνηση στο κολύμπι και το παρκούρ. «Το φετινό Survivor δεν έχει ήρωες όπως τον Σάκη, τον Άλεξ… τον Ντάφι. Εμείς ήμασταν “dream team”», ανέφερε ο Τριαντάφυλλος. Σε ό,τι αφορά τα χρήματα που πήρε από το παιχνίδι, όπως δηλώνει πήρε πάρα πολλά, περισσότερα και από το έπαθλο, ενώ απαντά πως έδωσε και λεφτά στην παραγωγή με τις ψήφους του.

«Τα λεφτά ήταν πολύ καλά, δεν δουλεύαμε τότε και είπα… γιατί όχι, είναι όλα συγκυρίες», είπε χαρακτηριστικά για την απόφασή του να μπει στο παιχνίδι. Ακόμη, αποκάλυψε πως όσο ήταν μέσα στο παιχνίδι ο γιος του πίστευε πως τους είχε εγκαταλείψει.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA