Μενού
  • Α-
  • Α+

Τo τελευταίο διάστημα υπήρξαν φήμες που ήθελαν τον Ντέμη Νικολαΐδη να είναι σε σχέση με την Κατερίνα Παναγοπούλου, ωστόσο, η είδηση δεν επιβεβαιώθηκε πότε από τους δύο. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ωστόσο φαινεται να έχει προχωρήσει τη ζωή του μετά το διαζύγιο με τη Δέσποινα Βανδή.

Διαβάστε ακόμη: Δέσποινα Βανδή: Η αφιέρωση όλο νόημα και το Σαββατοκύριακο στο ίδιο ξενοδοχείο με τον Ντέμη Νικολαΐδη

Οπως όλα δείχνουν, μία άλλη ξανθιά γυναίκα έχει «ταράξει» την προσωπική ζωή του ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Happy Day» ο Ντέμης Νικολαΐδης εμφανίστηκε με μία ξανθιά συνοδό, σε γνωστή ταβέρνα στο Πέραμα, όπου και τον εντόπισε ο φωτογραφικός φακός.

Κατά την παραμονή τους εκεί, οι δυο τους υπήρξαν ιδιαίτερα διαχυτικοί, αδιαφορώντας αν στην παρέα τους υπήρχαν ακόμα δύο ζευγάρια.

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ, ο πρώην ποδοσφαιριστής δεν δίστασε να ανταλλάξει παθιασμένα φιλιά με την αγαπημένη του. Να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής, περαιτέρω λεπτομέρειες για τη σύντροφό του δεν έχουν γίνει γνωστές.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA