Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στο παρελθόν από επιχειρηματία μίλησε η Πόπη Μαλλιωτάκη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» το πρωί της Δευτέρας (23/5).

Διαβάστε ακόμη: Μίνα Αρναούτη: «Προσπαθούσαν να με βγάλουν ανήθικη - Δεχόμουν πόλεμο κι έβλεπα παντού εχθρούς»

«Στην πρώτη δεκαετία της καριέρας μου είχα γνωρίσει έναν επιχειρηματία με μαγαζιά εκτός Αθηνών. Πήγα στο μαγαζί. Την ώρα που άλλαζα, μπήκε και με έπαιρνε μάτι. Του είπα να με αφήσει να αλλάξω και δεν έβγαινε, αλλά τον άκουσε ο τραγουδιστής στο διπλανό καμαρίνι και για να μην ξεφτιλιστεί έφυγε», είπε αρχικά η Πόπη Μαλλιωτάκη. 

Μάλιστα, όπως είπε, υπήρξε και συνέχεια στο περιστατικό αφού εκείνη τελείωσε το πρόγραμμά της στη σκηνή. 

«Κατέβηκα από τη σκηνή, έρχεται στο καμαρίνι, είχε πιει, κλειδώνει την πόρτα, και άρχισε να ξεκουμπώνει το παντελόνι, έτοιμος να μου δείξει το μόριό του. Για καλή μου τύχη ο τραγουδιστής είχε τον νου του γιατί μου το είχε ξανακάνει πριν, σπρώχνει την πόρτα, την ανοίγει, τον πήρε, τον τράβηξε, ήταν και μεθυσμένος και του λέει "δεν είσαι καλά, έλα να βγούμε έξω να αλλάξει η κοπέλα". Μικρό ήμουνα, δεν είχα την πείρα που έχω τώρα να του δώσω μία. Τότε φοβόμουνα γιατί λέω ότι αν θα μου βγει η βρώμα ότι πάω τα αφεντικά στην αστυνομία, δεν θα με παίρνει κανείς στη δουλειά», εξήγησε η Πόπη Μαλλιωτάκη. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA