Μενού
  • Α-
  • Α+

Η γνωστή ηθοποιός, Σοφία Μουτίδου, μίλησε στον Νίκο Μουτσινά το απόγευμα της Δευτέρας (23/5) για το κανάλι της στο YouTube, τις τηλεοπτικές προτάσεις που της έχουν γίνει κατά καιρούς, εξηγώντας για ποιο λόγο δεν αποδέχτηκε κάποια, ενώ αποκάλυψε ποιο θα είναι το νέο επαγγελματικό της βήμα. 

Διαβάστε ακόμη: Ιωάννα Μαλέσκου: «Ήμουν στο μάτι του κυκλώνα για μεγάλο διάστημα χωρίς να το θέλω και να το προκαλέσω»

«Γίνεται χαμός στο YouTube και ευτυχώς έχει διάρκεια, ο κόσμος ακολουθεί, αλλά δε γίνεται να μη φας τη χλαπάτσα σου. Υπάρχει πολύ κοινό», είπε αρχικά η Σοφία Μουτίδου.

Παραδέχτηκε πως «Μου έχουν γίνει προτάσεις για την τηλεόραση, οι άνθρωποι μου προσφέρουν δουλειά, αλλά εγώ περνάω μια φάση και θέλω να ασχοληθώ με την ψυχανάλυση και την ψυχοθεραπεία. Θα προσπαθήσω να γίνω σύμβουλος ψυχικής υγείας. Θέλω να ασχοληθώ πολύ, διαβάζω ήδη», εξηγώντας πως την ενδιαφέρει πάρα πολύ ο συγκεκριμένος χώρος και γι’ αυτό θέλει να αφοσιωθεί εκεί στο προσεχές μέλλον.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως της έχουν γίνει τρεις προτάσεις για παρουσίαση εκπομπής στην τηλεόραση και για guest ρόλο σε σήριαλ, αλλά δεν ήταν κάτι που μου άρεσε», όπως είπε χαρακτηριστικά η Σοφία Μουτίδου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA