Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show» βρέθηκε η ηθοποιός Λένα Δροσάκη και, μεταξύ άλλων, όπως ήταν φυσικό μίλησε και για το ελληνικό #Metoo αφού ήταν μια από τις γυναίκες που κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Για τη δίκη δεν επιτρέπεται να μιλήσω γιατί είναι εν εξελίξει. Αυτή η ενέργεια έχει ένα μοναδικό σκοπό, να σπάσει αυτό το κοινωνικό απόστημα που ο κακοποιημένος άνθρωπος κουβαλά όλη αυτήν την ενοχή, ότι φταίει. Ότι όποιος έχει εξουσία την χρησιμοποιεί σε οποιονδήποτε άνθρωπο. Αυτή η βίαιη εξουσία» είπε η Λένα Δροσάκη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου προσπαθώντας με βια να συγκρατήσει τα δάκρυά της και πρόσθεσε:

«Αυτά τα κορίτσια κουβαλάνε στην πλάτη τους χιλιάδες σιωπές και στόματα που δεν άνοιξαν. Ελπίζω στην καλύτερη μέρα και κάνουμε πράγματα για μια καλύτερη ζωή. Το να πηγαίνουμε στη δουλειά μας είναι η μισή ζωή μας. Πρέπει να κάνουμε πράγματα που μας αρέσουν. Δεν το λέω καθόλου εύκολα αλλά πρέπει να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA