Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο τελευταίο έπαθλο επικοινωνίας που είχε κερδίσει η ομάδα της πριν εκείνη αποχωρήσει από το Survivor, η Κάτια Ταραμπάνκο είχε αποκαλύψει ποιος είναι ο σύντροφός της για τον οποίο είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια, ενώ και στις συνεντεύξεις της μετά την έξοδό της από το ριάλιτι επιβίωσης, τίποτα δεν προμήνυε πως θα έπεφταν τόσο γρήγορα τίτλοι τέλους. 

Διαβάστε ακόμη: Κωνσταντόπουλος για Ταραμπάνκο: «Εχω να τρέξω δουλειές, θα κάθομαι να ασχολούμαι με την Κάτια, είναι δυνατόν;»

Ο πρώην σύντροφός της και tattoo artist, Θοδωρής Κωνσταντόπουλος, δήλωσε πως το μοντέλο είχε παράλληλη σχέση και αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο χώρισαν.

Η εκπομπή «Love It» του ΣΚΑΪ ήρθε σε επικοινωνία με την Κάτια Ταραμπάνκο και η ίδια φέρεται να είναι ξαφνιασμένη με όσα έχουν συμβεί και δε θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο. 

«Ξαφνιάστηκε, αλλά δεν ήθελε να μπει στη διαδικασία να απαντήσει και να δώσει συνέχεια σε αυτά που είπε ο Θοδωρής. Άνθρωπος δικός της, που ήταν μαζί της, θεώρησε ότι είναι λάθος που μπήκε ο Θοδωρής σε αυτή τη διαδικασία, αλλά είναι δύο νεαρά παιδιά και στη συγκεκριμένη περίπτωση η Κάτια δεν μπορεί να πει πράγματα και να δώσει άλλη διάσταση στο θέμα, γιατί αύριο, μεθαύριο μπορεί να τα ξαναβρούν. Σίγουρα η Κάτια δεν ήθελε να ρίξει περισσότερο λάδι στη φωτιά. Επειδή δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή, μπορεί να το λύσουν, μπορεί να έγινε μια παρεξήγηση», είπε η δημοσιογράφος της εκπομπής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA