Μενού
  • Α-
  • Α+

Στις Κάννες βρίσκονται αυτές τις ημέρες ο γνωστός τραγουδιστής, Κωστής Μαραβέγιας και η σύζυγός του και γνωστή ηθοποιός, Τόνια Σωτηροπούλου, όπου λαμβάνει χώρα το δημοφιλές κινηματογραφικό φεστιβάλ.

Διαβάστε ακόμη: Πάνος Μουζουράκης: Η έκπληξη από τον Στέφανο Κορκολή και η ατάκα για τον Σαββόπουλο

Μάλιστα, ο Κωστής Μαραβέγιας θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα για τη λεύκη μέσα από δύο σχετικά stories στο προφίλ του στο Instagram με αφορμή την κυκλοφορία της κούκλας του Κεν με λεύκη που αποσκοπεί στο να κατανοήσουν τα παιδιά τη διαφορετικότητα. 

Στο πρώτο, λοιπόν, story που ανέβασε ο Κωστής Μαραβέγιας βλέπουμε τη συγκεκριμένη κούκλα με τον ίδιο να γράφει: «Μία κούκλα με λεύκη βάζει στο παιχνίδι τη διαφορετικότητα».

Στο δεύτερο story ανέβασε μια δική του φωτογραφία όπου διακρίνονται τα σημάδια της λεύκης στο χέρι του, ενώ έγραψε: «Αγαπώ τη λεύκη».

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στο Happy Day ο Κωστής Μαραβέγιας είχε δηλώσει χαρακτηριστικά για τη λεύκη: «Η διαφορετικότητα είναι κάτι που είναι μέσα στη ζωή μας καθημερινά. Για εμένα είναι κάτι πολύ φυσιολογκό και δεδομένο κι όχι κάτι που ανακαλύπτουμε το 2021. Πρέπει να τα ξεπεράσουμε αυτά τα θέματα και προφανώς, δεν υπάρχει τίποτα να κρύβουμε, άσε που έχει γίνει και της μόδας».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA