Μενού
  • Α-
  • Α+

Αίσιο τέλος έλαβε η δικαστική διαμάχη του πρώην ζευγαριού αλλά και συνεταίρων, καθώς ο Τόνυ Μαυρίδης ζήτησε συγγνώμη από την Ελενα Παπαρίζου, κάνοντας λόγο για μια παρεξήγηση που πήρε διαστάσεις. Το πρώην ζευγάρι κρίθηκε αθώο από το δικαστήριο ενώ η τραγουδίστρια δέχτηκε τη συγγνώμη του πρώην συντρόφου της. H Eλενα Παπαρίζου είχε μηνύσει τον πρώην σύντροφο και μάνατζέρ της, Τόνι Μαυρίδη για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμιση κατ’ εξακολούθηση.

Διαβάστε ακόμη: Ελενα Παπαρίζου στο Reader: «Δεν περίμενα ότι ο κόσμος θα αγκαλιάσει ξανά έτσι τους Antique»

Ο Τόνι Μαυρίδης όπως μετέδωσε το Mega και η εκπομπή MEGA Καλημέρα ζήτησε συγγνώμη από την Ελενα Παπαρίζου, κάνοντας λόγο για μια παρεξήγηση που πήρε διαστάσεις. Το ίδιο είπε και η τραγουδίστρια και δέχτηκε τη συγγνώμη.

Ειδικότερα, ο Τόνι Μαυρίδης επεσήμανε πως η μήνυση δεν απευθυνόταν στην Ελενα Παπαρίζου αλλά στην εταιρεία παραγωγής.

Η τραγουδίστρια εξερχόμενη από τα δικαστήρια δήλωσε ήρεμη και χαρούμενη για το αποτέλεσμα και θεωρεί πως δεν υπήρξε σκοπός ψευδούς καταμήνυσης ή συκοφαντικής δυσφήμισης εκ μέρους του Τόνι Μαυρίδη και δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA