Μενού
  • Α-
  • Α+

Πολλές φορές για χάρη της δουλειάς απαιτούνται θυσίες. Μια τέτοια έκανε και ο Τζέιμς Κόρντεν για χάρη της βραδινής του εκπομπής, όταν κάλεσε τον Τομ Κρουζ για μια νέα συνέντευξη, με αφορμή το νέο Top Gun Maverick. Το 2018 ήταν η πρώτη φορά που ο διάσημος Βρετανός παρουσιαστής βρέθηκε στο «σχολείο» του Top Gun Maverick για να πάρει «μαθήματα» από τον Τομ Κρουζ.

Διαβάστε ακόμη: Κάτια Ταραμπάνκο: Δεν είναι σε θέση να μιλήσει μετά την έκταση που έχει πάρει ο χωρισμός της

Σε εκείνη τη συνέντευξη μάλιστα βούτηξαν από τα 10.000 μέτρα με αλεξίπτωτο. Φέτος, το μενού της συνέντευξης είχε πτήση με μαχητικό σκάφος πάνω από την έρημο της Νεβάδα. Ο Τομ Κρουζ κάθισε μπροστά, στη θέση του πιλότου και ο Τζέιμς Κόρντεν είχε το ρόλο του συγκυβερνήτη του αεροσκάφους. 

Είναι άλλωστε γνωστό ότι ο 58χρονος Αμερικανός ηθοποιός λατρεύει να πιλοτάρει αεροπλάνα. Όσο καλός πιλότος, όμως, κι αν ήταν ο Κρουζ, ο Κόρντεν τα «είδε» όλα και στο βίντεο που παρακολουθήσαμε στην εκπομπή του, τον είδαμε να βρίσκεται σε κατάσταση πανικού. Ειδικά δε όταν ο Κρουζ άρχισε να κάνει ακροβατικά. 

Σίγουρα αυτή η συνέντευξη θα του μείνει αξέχαστη

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA