Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου προχώρησε σε δηλώσεις που θα συζητηθούν. Αναφερόμενη στην εκπομπή «Κάτι Ξαναψήνεται» είπε πως είναι χαρούμενη που την παρουσιάζει και της έδωσε την ευκαιρία να πηγαίνει «σε κανονικούς ανθρώπους» σε Σαλαμίνα και Ασπρόπυργο «που δεν ήξερα καν ότι υπάρχουν».

Διαβάστε ακόμη: Τέτα Καμπουρέλη: Μετά το συμβάν με τον Βασίλη Γκουρούση είναι όλα δεσμευμένα, ζω με τη βιοπάλη

«Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί κλείνει αυτή την εβδομάδα μια σεζόν υπέροχη για εμένα. Τελειώνει το Κάτι Ξαναψήνεται. Ξεκινήσαμε πολύ δειλά για 70 - 80 επεισόδια, τα οποία έγιναν 170. Πάρα πολλοί οι άνθρωποι που γνώρισα, 160 διαφορετικοί άνθρωποι. Πολλά έπαθλα και πολλοί νικητές. Ξέρεις πόσα χρήματα δώσαμε σε έπαθλα; Κοντά στις 90.000 ευρώ…» είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον Νίκο Μουτσινά

«Καταρχάς ήταν πολύ ανθρώπινο γιατί πήγαινα σε κανονικούς ανθρώπους καθημερινά, σε διάφορα μέρη… Δηλαδή πήγαμε από Σαλαμίνα, Ασπρόπυργο, που δεν ήξερα καν ότι υπάρχουν. Κάθε μέρα, παντός καιρού…», είπε μεταξύ άλλων η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA